2021 İpek Kirpik Fiyatları, İpek Kirpik Zararlı Mı?

 2021 İpek Kirpik Fiyatları, İpek Kirpik Zararlı Mı?

Kadınlar son zamanlarda ipek kirpik uygulaması ile daha uzun kirpiklere sahip olmayı amaçlarlar. Bu uygulama ile kişiler daha uzun, gür ve güzel görünen kirpiklere sahip olabilirler. Birçok güzellik merkezi bu işlemi uygular. Kişiler de 2021 ipek kirpik fiyatlarını araştırarak bu işlemi az maliyet ile yaptırmayı isterler. Piyasada yüzlerce farklı güzellik merkezi vardır. Bu nedenle ipek kirpik için belirli bir fiyat vermek doğru olmayacaktır. Kullanılan malzemenin kalitesine ve yapılan merkeze bağlı olarak fiyatlarda değişiklik meydana gelebilir. Ancak ipek kirpik fiyatı araştırması yapan kişiler 2021 yılı için ortalama olarak 350 TL gibi bir fiyat ile karşılaşırlar. Güzellik merkezine bağlı olarak bu fiyat artış gösterebilir.

İpek Kirpik Neden Yapılır?

Kadınlar günün her anında uzun kirpiklere sahip olmak isterler. Bunun için rimel kullanır ve kirpiklerinin dolgun bir görünüme sahip olmasını sağlarlar. Ancak her gün rimel sürmek ya da takma kirpik kullanmak oldukça uğraştırıcıdır. Bunun yerine kişiler daha pratik olarak ipek kirpik uygulamasını tercih ederler. Bu uygulamada saf ipekten yapılmış olan kirpikler kullanılır. Bu nedenle oldukça esnek ve estetik bir yapıya sahiptir. Her zaman güzel kirpiklerle birlikte çekici bakışlara sahip olmak isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir. Günümüzde her 10 kadından 7’si ipek kirpik yaptırarak hayatlarına kolaylık sağlarlar. Bu uygulama 1,5 ay boyunca etkinliğini sürdürür ve kişiler uzun süreli güzel kirpiklere sahip olurlar.

İpek kirpik yapımı için alanında uzman ve hijyenik güzellik merkezleri tercih edilmelidir. Uygulamaya giderken kişiler makyaj yapmamalıdır. İşlem kirpiklere yapılacağı için kirpiklerde herhangi bir makyaj malzemesinin olmaması kolaylık sağlar. Ayrıca lens kullanan kişilerin de işlem esnasında dikkatli olması gereklidir. İşlem sırasında lensler çıkarılmalı ve işlem bitiminde geri takılmalıdır.

 2021 İpek Kirpik Fiyatları, İpek Kirpik Zararlı Mı?

İpek Kirpik Nasıl Yapılır?

İpek kirpik yapımı oldukça zahmetlidir ve sabır ister. Yapan kişinin bu alanda mutlaka eğitim almış olması gereklidir. Uzman kişiler tarafından yapılan işlem kısa süre içerisinde tamamlanır ve basitmiş gibi görünür. İpek kirpik, bütün kirpiklerin tek tek yapıştırılması ile uygulanır. Bu alanda eğitim almış olan kişiler, ipek kirpik uygulamasını ortalama 1 buçuk saat içerisinde yaparlar. İpek kirpiğin 45 gün boyunca kalıcılığı bulunur. Bu süreç sonucunda kirpiklerden ayrılır ve teker teker dökülmeye başlar. Ancak bu süreç kişilerin yaptığı bakıma bağlı olarak değişebilir. Bazı kirpiklerin yalnızca 20 gün kalıcılığı bulunur.

Kişiler eğer uzun süreli uzun kirpiklere sahip olmak isterlerse düzenli olarak bakım yaptırmalıdır. Bakım sonucunda kirpikler 6 aya kadar dayanıklılık gösterir. İpek kirpik yaptırmadan önce kişiler merkezleri iyi bir şekilde araştırmalıdır. Alanında uzman bir yerde yapılmaz ise olumsuz sonuçlarla karşılaşmak mümkündür. Herkesin vücudu farklı tepkiler verebilir, bu nedenle vücudun alerjik olup olmadığı öğrenilmelidir. İpek kirpik taktırmadan bir gün önce deneme amaçlı iki adet kirpik takılmalıdır. Eğer bir reaksiyon gerçekleşmez ise kişiler bu işlemi bütün kirpikleri için yaptırabilirler. İpek kirpik üzerine makyaj yapılabilir ve herhangi bir etkisi olmaz. Ancak makyaj temizleme için yağsız yapıya sahip sular tercih edilmelidir. Havuz, sauna gibi yerler ipek kirpiklerde olumsuz etki yaratmaz. PH derecesi yüksek olan sular gözlerde olumsuz etkiye yol açabilir, bu nedenle kişilerin dikkatli olması gereklidir.

İpek Kirpik Zararlı Mıdır?

Kişiler ipek kirpik uygulamasını güzel bir görünüm için tercih etmek isterler. Ancak kimyasal ürünlerle yapılıp yapılmadığı ve insan sağlığı üzerinde herhangi bir etkisi olup olmadığı merak edilmektedir. Bu durumda kişiler ipek kirpik zararlı mıdır? Sorusunun cevabını araştırırlar. Uzmanlara göre ipek kirpik uygulamasının herhangi bir zararı yoktur. Bu uygulama esnasında kullanılan yapışkan, uygulamanın etkisi bittiğinde erir ve kendiliğinden akar. Kalıcı olmadığı için de gözler üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Ancak kişilerin bu işlemi yaptırmadan önce iyi bir araştırma yapması gereklidir. Bu alanda eğitim almış ve uzman kişiler tarafından uygulanması gereken bir işlemdir. Aksi takdirde gözlerde alerjik reaksiyon gerçekleşebilir ve mikrop kapabilir. Tamamen hijyenik bir ortam içerisinde kaliteli malzemeler ile yapılmalıdır. Bu nedenle güzellik merkezi yorumları okunabilir ve buna bağlı seçim yapılabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir