Alp Navruz’dan aşk iddialarına yanıt!

featured

Star TV ekranlarının sevilen dizisi ‘Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşan oyuncu Alp Navruz, rol arkadaşı ile aralarında çıkan aşk iddiaları hakkında konuştu.

Dizinin final yapmasının ardından yeni projelerle görüşme halinde olduğunu söyleyen Navruz, “Proje okuyorum bazı projeler geliyor. Değerlendiriyoruz ama daha çok dinlenmeyi seçiyorum. Hikaye önemli benim için kimlerin yaptığına bakarım. Yazın başlayan bir işti final yapmasını bekliyorduk. Hikayemizin başı sonu belli gibiydi şaşırtmadı bizi. Keşkelerden çok geleceğe bakıyorum gelecekte olacak projelerde olmak daha mantıklı.” dedi.

Dizi ve film sektöründe yakışıklı erkek ve güzel kadın olmanın avantajları olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “Sektöre bakınca biraz öyle görünüyor ama sadece bunun arkasında durarak iş yapmak bana göre değil. O tarafta olmak istemiyorum. Yeri gelirse karakter oyunculuğu da yapabilirim” dedi.

Navruz aynı zamanda ‘Ada Masalı’ dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında “Güzel bir arkadaşlığımız var, duygusal bir şey şu an aramızda yok” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir