Bestemsu Özdemir’dan çarpıcı itiraflar! “Hayatımda başka birisi var”

featured

Son olarak yayın hayatı çok uzun sürmeyen ‘İkimizin Sırrı’ adlı dizide Ece karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz akşam Etiler’de trafikte objektiflere yansıdı. Kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan ünlü oyuncu, “2021 sizin için nasıl geçti?” sorusuna “Ülkemiz için zor bir sene oldu. Ben de son dönemde böbrek iltihabı rahatsızlığı yaşadım ama şuan çok iyiyim” şeklinde cevap verdi.

Geçtiğimiz haftalarda şef Yağız İzgül ile yollarını ayırdıklarını duyuran Bestemsu Özdemir, özel hayatı ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, Hayatımda bambaşka biri var. Onun adını bile anmayalım. İlişki yaşadığım kişi tanıdık biri değil” dedi.

Bestemsu Özdemir kimdir?

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 İstanbul doğumludur. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü’nde tamamlayan Özdemir, sonrasında oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Sakarya Fırat dizisi ile yaşayan Özdemir, ardından ‘Meryem’, ‘Ege’nin Hamsisi’, ‘Güvercin’, ‘İkimizin Sırrı’, ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ ve ‘Milyonda Bir’ gibi başarılı yapımlarda rol alarak adından söz ettirmiştir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir