Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

featured

Kadınlar vücut dilleri ile kendini ifade etme konusunda son derece başarılılardır. Bu sebepten dolayı uzman danışmanlar kadınların erkeklerden hoşlanması durumunda kendilerini vücut dilleriyle gösterdiğini söylerler. Üstelik bunu anlamak çok zor değildir, önemli olan detaylıca inceleme yapmak gerektiğidir.

Kadınlar bir erkekten hoşlandığında bu durumu açık seçik belli edebilir. Bunu anlamak kolaydır ancak öncesinde bazı püf noktaları bilmek gerekir.

Kadınların Erkeklerden Hoşlanma Belirtileri Nelerdir?

Kadınların birinden hoşlandığını gösteren bazı belirtiler vardır. Bu belirtiler sayesinde sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. İşte kadınların hoşlanma belirtileri;

  • Kadınlar hoşlandıkları zaman vücut dilini kullanır. Vücutları genelde erkeğe dönük olur ve erkekle ikili sohbete girmeye çalışırlar. Gözlerindeki ışıltıyla da hoşlandıklarını belli ederler.
  • Kadınlar erkekten hoşlanıyorsa gülümsemeye ve aynı zamanda saçlarıyla oynamaya başlar. Bu jest hoşlanmanın çok önemli bir anahtarıdır.
  • Bir diğer belirti ise bakışlardır. Bazı kadınlar kaçamak bakışlar atarken bazı kadınlar hoşlandığı erkeğe uzun uzun bakmayı tercih eder.
  • Kadınlar hoşlandıkları erkek ile mekân neresi olursa olsun daha çok vakit geçirmek ister. Öyle ki erkeğin bulunduğu mekâna hiç olmadık bir anda giderler ve bunu tesadüf olarak göstermeye çalışırlar.
  • Kadınlar bir erkekten hoşlanmaya başladıysa kollarına ve omuzlarına temas etmeyi çok severler.

Görüldüğü üzere kadınların erkeklerden hoşlandığını göstermeleri çok zor değildir. Bakışları, mimikleri ve konuşmaları ile hoşlandıklarını çok net belli ederler. Kadın hoşlandığını önce duruşu ile belli eder. Erkeği görünce heyecanlanır hatta eli ayağına dolaşır. Erkek kadının olduğu mekanda ne kadar uzun süre vakit geçirirse kadın da duruma alışır ve biraz daha sakin kalmaya çalışır.

Kadınlar Hoşlanınca Ne Yapar?

Bir kadın bir erkekten hoşlandıysa çok aktif davranır. Bakışlarıyla bunu belli ettiği gibi açıkça sohbet etmekten de hiç çekinmez. Öyle ki erkeğin sohbet ettiği kişilerle de diyalog kurarak aralarındaki bağı kurmaya çalışır. Onu daha yakından tanımak için elinden geleni ardına koymaz.

Eğer kadın ve erkek aynı iş ortamında bulunuyorsa hoşlandığı erkeğin telefon numarasına ulaşmak ve türlü bahaneler ile ona mesaj atmaktan da hiç çekinmez. Bu nedenle kadınlar erkeklerden hoşlandığında önceliği bir an önce iletişim kurarak samimiyeti arttırmaya çalışırlar.

Çekingen Kadınlar Hoşlandıklarında Ne Yapar?

Çekingen kadınlar genelde bakışları ile hoşlandıklarını belli ederler. Bu bakışlar kimi zaman göz göze gelme şeklinde olabilir. Bazen de erkeğin bakmadığı durumlarda inceleyen bakışları ile de hoşlandıklarını belli ederler.

Konuşmak insanların en iyi şekilde kendini ifade etmesine olanak sağlar. Bunun yanında beden dili de insanların karşısındaki ile ilgili düşüncelerini ele verir. Bir kadın dizleri erkeğe dönük şekilde oturuyorsa ve konuşurken erkeğe doğru eğiliyorsa o kişiden etkileniyor anlamına gelir. Bunun yanında konuşurken temas ediyorsa da ilgi duyduğu anlamına gelir.

Kadınların karşısındaki kişiden hoşlanıp hoşlanmadığı kullandığı cümleler ile de kendini belli eder. Karşısındaki kişiden hoşlanan kadınlar, erkeğin kurduğu cümlelerden etkilenir ve her söylediğine ilgi duyuyor gibi görünür. Ortamda başka kadınlar varsa ancak konuşulanlar ile ilgilenmeyip yalnızca bir kadın ilgileniyorsa bu durum o kişinin karşısındaki kişiden etkilendiği anlamına gelir.

Hoşlanan kadınlar bir şey anlatırken normalden daha çok tebessüm ederler. Erkeğin bir önceki görüşmede konuştuğu konuları unutmazlar ve bunlarla ilgili sorular sorarlar. Bu durum o kişi ile görüşmediklerinde dahi onu düşündüğü anlamına gelir. Kadınlar eğer bir erkekten hoşlanıyorsa onunla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak ister. Bu nedenle de konuşma esnasında daha çok soru sorabilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir