Boğazda Balık Yemek İçin Gidilecek En İyi 5 Mekan

featured

Dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olarak kabul edilen İstanbul’u görmek bu şehirden uzakta olanlar için büyük ve güzel bir hayâldir. Asya ve Avrupa’nın birleştiği bu muazzam şehirde dolaşmak, tarihi yerlerini gezebilmek birçok kişinin yaşaması gereken bir deneyimdir. İstanbul tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehirdir. Her medeniyetin sevdiği ve başkasına vermemek için mücadele verdiği dünyanın sayılı kentlerindendir. Bu gözalıcı şehirde ne güzel yerleri bulabilmek, unutulmayacak anılar ile oradan ayrılmak gerekir elbette ki. İstanbul’u ziyaret eden kişilerin görmek istediği yerlerden birisi de İstanbul Boğazı’dır. Boğaza karşı oturmak, güzel yemekler yemek ve romantik vakit geçirmek İstanbul’a gelen kişilerin yapmak istediği aktivitelerdendir.

Boğazda Balık Yemek İçin Mekanlar

1-) Eftalya Balık

 İstanbulda balık yemek için gidebileceğiniz en iyi mekanlardan bir tanesidir. Şaşkınbakkal’da ve Arnavutköy’de şubesi bulunmaktadır.  Sakin ve huzurlu boğaz manzarasına karşı enfes mezeler eşliğinde balığınızı yiyebilirsiniz. Balık yedikten sonra manzarayı izleyerek İstanbul’un güzelliğini ve sakin yüzünü kalbinizde hissedip gezinizin tadını çıkarabilirsiniz.

2-) İskele Restaurant

 İstanbul’da konum olarak en iyi boğaz manzarasına sahip restaurant’lardan birisi demek yanlış olmaz elbette. Lezzetli yemeklerinizi yiyerek manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz bir yerdir. Aile ile gelebilecek ve gelecek günlere hoş bir anı bırakabilecek bir havası vardır.

3-) Villa Bosphorus

 Her şeyiyle kusursuz diyebileceğimiz mekanların başında gelir belki de. Güler yüzlü ve müşteri memnuniyetine önem veren çalışanlara sahiptir. Kendilerine has bir yemek sunumları vardır. Tabi ki boğaz manzaralı ve güzel bir mekan olduğu için fiyatları da bu yönde biraz daha pahalı diyebiliriz. Her türlü deniz canlısı yiyebileceğiniz ender mekanlardan bir tanesidir. Eğer güzel bir yerde oturmak istiyorsanız önceden rezervasyon yapmayı unutmamanız gerekir.

4-) Feriye Sarayı

  Harika bir konuma sahip olan çok kıymetli bir mekandır Feriye Sarayı. Bir tarafında İstanbul Boğazı diğer yanında ise Ortaköy Camii bulunmaktadır. İstanbul’a gelince gitmeniz gereken en hoş mekanlardan bir tanesidir. Gitmeden önce rezervasyon yaptırarak güzel bir masada yemek yiyebilirsiniz.

5-) Taşlıhan Restaurant

 İstanbul’un güzide mekanlarından bir tanesidir. Kış mevsiminde şömine başında güzel vakit geçirebileceğiniz gibi yazın ise terasta manzaranın tadını

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir