Canva Nedir, Ne İşe Yarar?

featured

Tasarımlar üzerinde gerçek zamanlı işbirliği yapın. Sunumlardan Instagram gönderilerine, Canva‘da bir ekip oluşturun ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir cihazdan tasarım üzerinde işbirliği yapın. Kayıt ve onayları unutun. Ekip üyelerini davet edin, onlara izinler atayın ve saniyeler içinde tasarlayın. Tek bir yerde her türlü proje üzerinde çalışmak için ekipler bulun, oluşturun ve katılın

 Canva çevrimiçi fotoğraf düzenleyicisi

İster bir fotoğraf kolaj, ister güzel bir dergi yayını oluşturuyor olun, tasarımın her yönü önemlidir. Mükemmel sonucu elde etmek için her ayrıntı önemlidir: tasarımın kenarlarından kesilmediğinden, fotoğrafın eşit olduğundan ve metnin karakter aralığı kullanılarak yazıldığından emin olun. Canva, nesnelerin ve ufukların düz ve düz olması için fotoğrafları döndürmeyi kolaylaştırır. Pusudaki bir paparazzi veya skandal çıkaran top model bir fotoğrafçı gibi fotoğraf çekseniz bile, fotoğrafların eşit ve tasarımların zarif olması için elimizden geleni yapacağız! Hareket halindeyken tasarlamanız mı gerekiyor? Sorun yok! Uygulamalarımız App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir.

Resimleriniz için harika fotoğraf efektleri

Diyelim ki arkadaşlarınızın güzel fotoğraflarında ve komik öz çekimler iyisiniz. Çerçevelemeyi ve beste yapmayı biliyorsunuz, ancak çekimlerinizi bir derginin kapağı için yalvaran ışıltılı göz alıcı fotoğraflara nasıl dönüştürürsünüz? Özel fotoğraf efektleri ekleyerek çarpıcı görüntüler oluşturun! Canva’da fotoğraf efektleriyle çalışmak zahmetsizdir. Hangi platformda çalışırsanız çalışın, fotoğraflarınıza ayırt edici bir stil kazandıracak çok çeşitli modaya uygun filtrelerimiz var. Sadece bir fotoğraf seçin, “Filtre”ye tıklayın ve harika filtre koleksiyonumuza göz atın. Kendi benzersiz efektinizi yaratmak istiyorsanız, “Diğer seçenekler”e tıklayın ve fotoğraf düzenleyicimizin farklı araçlarını deneyin.

Düşüncelerinizi bir bulutta metinle ifade edin

İster gazetelerdeki çizgi filmler olsun, ister süper kahramanlarla ilgili hikayeler olsun, herkes çizgi romanlara aşinadır. Her birimiz, metin içeren bulutlar, dikdörtgen çerçevelerdeki başlıklar ve parlak ses efektleri görmüşüzdür. Artık bu teknikleri tasarımınızda kullanabilirsiniz. Bristol kartonuna ve mürekkebine ihtiyacınız yok, sadece dijital metin bulutları ekleyin. Canva’nın fotoğraf düzenleme hizmetiyle, çevrimiçi olarak kolayca bir metin balonu oluşturabilir ve hızlı bir şekilde eğlenceli diyaloglarla doldurabilirsiniz. Dijital bulut içeriğini, renklerini, boyutunu veya konumunu her zaman metinle değiştirebilirsiniz. İlham sizi her yere götürebilir, bu nedenle iOS ve Android için ücretsiz Canva uygulamasını mobil cihazınıza yüklediğinizden emin olun .

Fotoğrafları uygun bir arayüzde çevrimiçi olarak kırpın

Dağlarda üç günlük bir yürüyüşe çıktığınızı hayal edin. Medeniyete geri döndüğünüzde, tüm dijital fotoğraflarınızı bilgisayarınıza atarsınız. Bazılarının yeniden adlandırılması, bazılarının rötuşlanması gerekiyor. Ancak, biraz keserseniz hepsi çok daha iyi görünecektir. Canva, fotoğrafları çevrimiçi kırpmayı hızlı ve kolay hale getirir. Birkaç çekim yapın ve kırpma aracımızı kullanın. Bununla, görüntüyü harika görünecek ve projeniz için mükemmel olacak şekilde dönüştürebilirsiniz. Tasarımınız ister büyüleyici bir fotoğraf kolajı, bir davetiye kartı veya bir kitapçık olsun, fotoğraflarınız Canva’da kırpıldığında düzenli ve sade bir şekilde muhteşem görünecek! Üstelik bunu akıllı telefonunuzda veya tabletinizde bile yapabilirsiniz! Canva uygulaması iPhone, iPad ve Android cihazlar için ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Çevrimiçi bir fotoğrafın arka planını bulanıklaştırmak ister misiniz?

Canva’da yapın İster dürbününüzdeki odak düğmesini çeviriyor olun, ister kameranızın merceğine Vazelin bulaştırıyor olun, bulanıklık efekti her zaman bir görüntüye çekicilik katar ve alan derinliğini simüle etmenizi sağlar. Ancak, özel dijital araçlar kullanabiliyorsanız, bu tür hilelere başvurmamalısınız! Akıllı telefonunuz veya tabletinizle fotoğraf çekmeye ve düzenlemeye alıştıysanız endişelenmeyin. Canva uygulamasını iOS ve Android cihazlar için indirmek ücretsizdir. Kullanışlı çevrimiçi fotoğraf düzenleyicimizle, çevrimiçi veya hareket halindeyken fotoğrafları hızlı ve kolay bir şekilde bulanıklaştırabilir veya görüntüleri netleştirebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir