Demet Akalın’ın servet değerindeki montunun fiyatı dudak uçuklattı!

featured

Demet Akalın, geçtiğimiz gün cilt bakım kontrolü için gittiği bir klinik çıkışı görüntülendi. Yaklaşık üç saat boyunca tedavi gören şarkıcı, klinikten çıkarken muhabirlerle konuşmak istemeyince ilginç anlar yaşandı.

Aracını emanet ettiği valeyi arayan Akalın, kliniğe yaklaşık 15 metre uzaklıkta park halinde olan aracına yürümek yerine, aracının ters yönde gelmesini isteyerek kliniğin kapısına çağırdı. Ünlü şarkıcının bu isteği hem aracını getiren valeyi hem de trafiği zor duruma soktu. Bu esnada Akalın, kendisinin görüntülenmesine engel olamazken, muhabirlere verdiği cevaplar ile dikkat çekti.

Hızlı bir şekilde aracının şoför koltuğuna geçen ünlü şarkıcı, kendisine sorulan soruları ise “Arkadaşlar lütfen hava yağmurlu, kapımı kapatayım. Bu şekilde beni taciz etmeyin. Röportaj yapmak için sözleştik mi ki?” diyerek cevapsız bıraktı.

Yabancı lüks giyim markalarına ilgisiyle bilinen Demet Akalın’ın giydiği mont dikkatlerden kaçmadı. Ünlü bir moda markasının 2018 yılında satışa çıkardığı servet değerindeki kaplan desenli kuş tüyü montun fiyatının yaklaşık 70 bin Türk Lirası olduğu ortaya çıktı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir