Dünyanın En İyi Ödüllü Mobil Oyunları

featured

Teknolojinin gelişmesiyle beraber oyun teknolojisinde de ciddi atılımlar gerçekleşmiş durumdadır. Oyun sektöründeki gelişmeler mobil oyun dünyasına da yansımış durumdadır. Günümüzde milyonlarca kişi mobil oyun platformunda aktif olarak oyun oynuyor. Dünyanın en iyi ödüllü mobil oyunları birçok farklı kategorideki oyuna ev sahipliği yapıyor.

PUBG Mobile

Oyun piyasasında ilk ortaya çıktığı günden bu yana piyasaları alt üst etmiş durumdadır. Milyonlarca oyuncuya sahip olan PUBG mobile en çok oynanan, en iyi mobil oyunlar kategorisinde adını altın harflerle yazdırmaya aday bir oyundur. Oyun içerisinde online bir dünyada kişilerle kıyasıya rekabet ederek, gerçekçi savaş deneyimi yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda oyunda takımınızı da kurarak diğer takımlarla kıyasıya mücadele edebilirsiniz.

PUBG mobile gelişmiş savaş sahneleriyle ön plana çıkan bir oyundur. 3D motor yapısıyla sizlere en gerçekçi savaş deneyimini yaşatır. Oyunun dünya üzerinde birçok aktif oyuncusu bulunuyor. Aynı zamanda oyunun LİTE versiyonu da bulunuyor. Bu versiyonuna olan ilgi de her geçen gün artmaya devam ediyor. PUGB mobile ile üst düzey savaş deneyimini sizde yaşayabilirsiniz!

Call OF Duty Mobile

En çok oynanan mobil oyunlardan birisi de hiç şüphesiz ki Call OF Duty mobile oyunudur. Oyunun günümüzde 250 milyonu aşkın oynayıcısı bulunuyor. Mobil oyun dünyasında farkını ortaya koyan bir oyun olma özelliğine sahip durumdadır. Oyunun en önemli artısı gelişmiş grafik yapısıdır. Grafikleriyle oyuncularını etkilemeyi başaran oyun rekabetçi bir dünyanın içerisinde size savaş deneyimi yaşatıyor.

2019 yılında piyasaya sürülen oyun her geçen gün oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor. Aynı zamanda oyunun kolay oynanma özellikleri de kişilerin ilgisini çekiyor. Oyun size her anlamda profesyonel bir savaş deneyimi avantajını sunuyor.

E-Football 2021

Futbol tutkunlarının günümüzde en çok oynadığı mobil oyunların başında E- Football 2021 oyunu gelmektedir. Oyun sizlere gerçekçi bir maç deneyimi sunuyor. Dünyanın en iyi futbolcularıyla oynama deneyimini sizde E-Football 2021 platformunda yaşayabilirsiniz. Ayrıca dünya üzerinde mevcut oyunlarla online maçlar yaparak derecenizi artırabilirsiniz. Oyunda ödüllü turnuva programları da bulunuyor. Ödüllü turnuvalara katılarak sizde ödüller kazanabilir, derecenizi artırabilirsiniz.

FIFA Mobile

Spor kategorisinde en çok oynanan oyunların başında FIFA mobile gelmektedir. E-Football 2021 ile ciddi bir rekabet içerisinde olan FIFA mobile milyonlarca oyuncuya sahip bir oyundur. Oyun sizlere gelişmiş grafikleriyle kaliteli bir maç deneyimi sunuyor. FIFA mobile kendisini sürekli güncelleyen ve geliştiren bir oyun olma özelliğine sahiptir.

Clash OF Clans

Mobil strateji oyunları kategorisinde dünyanın en çok oynana oyunlarından birisi Clash Of Clans oyunudur. Strateji severler için oyun gerçek bir strateji deneyimini sizlere sunuyor. Oyunda köyünüzü kurarak, birliklerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Birliklerinizi ve köyünüzü geliştirdikten sonra rakip köylerle kıyasıya mücadeleye girebilirsiniz. Oyunun günümüzde 100 milyonun üzerinde aktif oyuncusu bulunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir