Gülşah Saraçoğlu’dan olay yaratan açıklama! “Kürk giymek yasaklanırsa giymem”

featured

Moda sektörünün önde gelen isimlerinden Gülşah Saraçoğlu, Ebru Şancı, Timuçin Güner ve Esin Övet’in sunumuyla gerçekleşen ‘teve2 Magazin Masası’ programına katıldı. Geçtiğimiz haftalarda kürk giydiği için eleştirilen daha sonra ise kürk giymeyi sevdiğini ve 50’ye yakın kürkü olduğunu söyleyerek tepkilerin odağı olan Saraçoğlu, olay yaratan açıklamalarına programda da devam etti.

Kürk giyerek hayvanseverlerin tepkisini çeken modacı Saraçoğlu, aldığı eleştirilere “Ben kürk giymeyi seviyorum, yasaklanırsa giymem. Kürk giymeyi yasaklasınlar o zaman. Ayrıca ‘Sahte kürk giyiyorum’ diyenlere de inanmıyorum” şeklinde cevap verdi.

“Yeniyılda beni evli görebilirsiniz”

Aşk hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapsız bırakmayan Saraçoğlu, “Hiç belli olmaz, yeniden evlenebilirim. Hayatımda belki biri vardır, yeni yılda beni evli görebilirsiniz” diyerek aşk yaşadığını itiraf etmiş oldu.

“Bugüne kadar hiç değerli hediye almadım”

Camiada ‘Ünlülerin modacısı’ olarak tanınan 39 yaşındaki Gülşah Saraçoğlu, birçok sanatçının sahnede giydiği kostümlerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Saraçoğlu, “İş ayrı, dostluk ayrı. Hiçbir sanatçı dostuna ücret almadan kostüm dikmedim. Dostlarıma çiçek göndermek yerine hediye olarak kostüm gönderiyorum. Bugüne kadar hiç değerli hediye almadım.” şeklinde konuştu.

“Eski eşimin saygısını özlüyorum”

İlk evliliğinden Aslan adında bir oğlu olan ve eski eşinin çok doğru bir insan olduğunu ifade eden Saraçoğlu, “Boşandığına pişman mısın?” sorusuna “Boşandığıma pişman değilim ama eski eşimin bana olan saygısını ve beni başının üzerinde tutmasını özlüyorum” cevabın verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir