Kıvanç Tatlıtuğ ile Kıvanç Kasabalı bir araya geldi! Hayranları ikilinin arasında dilek tutmak istedi

featured

‘Aşk’ı Memnu’ dizisinde canlandırdığı Behlül karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak çekimleri Kars’ta yapılan ‘Aşıklar Bayramı’ filminin kurgu aşamasına geçmesiyle birlikte kendisi gibi oyuncu arkadaşı Kıvanç Kasabalı ile bir araya geldi.

‘Yasak Elma’, ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Küçük Kadınlar’ dizisinde oyunculuğuyla adından söz ettiren Kasabalı, bir süredir TRT Belgesel kanalında yayınlanan ‘Şehirden Uzakta’ isimli programıyla Anadolu’nun doğal güzelliklerini ekranlara getiriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile yakın arkadaş olan Kasabalı, geçtiğimiz gün ünlü oyuncu ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Tatlıtuğ ile bir aracın içerisinde oldukları görünen Kasabalı’nın “Kardeşimle yoldayız mutluyuz” notuyla paylaştığı fotoğraf, takipçilerinden merak uyandırdı. Yaklaşık 50 bin beğeni alan gönderiye gönderiye, “İki Kıvancın arasına girip dilek tutmak vardı şimdi’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Kasabalı’nın bazı takipçileri, iki yakın arkadaşın ‘Şehirden Uzakta’ programı için bir araya gelip gelmediğini sordu. Fotoğrafta , yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un kısa saçları ve sinek kaydı traşı hayranlarının dikkatini çekti. Tatlıtuğ’un yeni imajı hayranları tarafından çok beğenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir