Netflix’in yılbaşı gecesi takvimi

featured

Büyük umutlar ve dileklerle başladığımız bir yılın daha sonuna yaklaşıyoruz. Kimimiz için buruk kimimiz içinde tüm isteklerin birer birer gerçekleştiği bir yılın vedası. Geriye bakarken ne çabuk geçti dediğimiz günler aslında hayat akışında hiç de o kadar hızlı değildi. Herkesin bu yıla dair beklentisi ve gerçekleştirebildikleri farklı olsa da yılbaşı ruhunu en tepede yaşamazsak hem giden hem de tüm yenilikleri yanına alıp gelen yıla yazık etmiş oluruz. Pandemiyi henüz tam olarak atlatamadığımızdan dışarıda yapılacak parti/davet planlarımız kesintiye uğrasa da çam ağaçları, hediye kutuları, renkli atıştırmalıklar ile özenle hazırladığımız evimizde sinema keyfimiz tam hızıyla devam edecek gibi duruyor. Film bulamıyorum diyenlerin imdadına da bu noktada Netflix’in yayınladığı 2021 Noel ve yılbaşı temalı yeni film takvimi yetişiyor. İkonik yılbaşı filmlerinden uzakta yeni yapımlarla yeni yıl ruhunun içimizi kıpır kıpır yapan, kalplerimizi ısıtan enerjisini yakalamak için sizi filmlerle baş başa bırakıyoruz.

A Boy Called Christmas

Matt Haig‘in aynı adlı kitabından uyarlanan fantastik film,11 yaşındaki Nicolas’ın elflerin efsaneci köyü Elfhem’i bulmak için keşfe çıkan babasını aramak için çıktığı sihirli yolculuğu konu alıyor. Blitzen adındaki ren geyiği ve evcil faresinin eşlik ettiği yolculukta Nicolas, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Yayın: 24 Kasım

The Claus Family

Ailenizle beraber izleyebileceğiniz sıcak bir yılbaşı filmi arayanlar The Claus Family tam size göre . Noel Baba’nın büyük babası olduğunu fark eden Jules’in artık yeni bir görevi vardır. Noel’in klasikleşmiş hediyelerini daha çok kişiye ulaştırmakta yardımcı olmak! Sorunumuz ise Jules’in Noel’den hiç hoşlanmaması…

Yayın: 1 Kasım

Single All The Way. Kathy Najimy as Carole, in Single All The Way. Cr. Philippe Bosse/Netflix © 2021

Single All The Way

Bekârlık nedeniyle sık sık ailesinin eleştirileriyle başa çıkmaya çalışan Peter, yakın arkadaşı Nick’i Noel tatilini birlikte geçirmek ve bu zaman sürecince sevgili gibi davranması konusunda ikna eder.

Yayın: 2 Aralık

Princess Switch 3: Romancing the Star

Başrolünde Vanessa Hudgens’in olduğu Princess Switch üçüncü serisiyle noel gecesini oldukça keyifli ve heyecanlı geçirmenizi sağlayacak. Bu seferki macera Margaret ve Stacy’nin önemli bir Noel hatırasının çalınmasıyla başlıyor.

Yayın: 18 Kasım

Love Hard

Romantik komedi sevenler kaçırmasın: sıcacık, bol entrikalı bir macera. Sosyal medyanın doğurduğu en büyük sorun: sahte profiller. Bir flört uygulamasında uzaktaki ruh eşiyle tanışan Los Angeleslı yazar Natalie, Noel’de sürpriz yaparak flörtünün yanına gitmek ister. Ne yazık ki şaşkın aşık karakterimiz ülkenin öbür ucuna uçtuğunda sahte profille kandırıldığını anlar.

Yayın: 5 Kasım

A Castle for Christmas

Ünlü ve başarılı yazar Sophie bir anda içine dahil olduğu skandaldan uzaklaşmak için gittiği İskoçya’da beğendiği bir şatoyu satın almak ister. Şato sahibi ise şatoyu tanımadığı, yabancı birine satmak istemeyen bir düktür.

Yayın: 26 Kasım

A Thousand Kilometers from Christmas

Aşk filmlerinden vazgeçemeyenler için noel aşkını içinde barındıran yüksek enerjili bir film. Noel temasının hakim olduğu bu romantik komedide kendini Noel ruhuna kaptırmayı gönülsüzce öğrenen, 30’lu yaşlardaki baş kahramanımızın serüveni anlatılıyor.

Yayın : 24 Aralık

Yazı: Bilge ŞAHBAZ