Telefon ile Bilgisayara Nasıl Müdahale Edilir?

featured

Telefondan bilgisayara bağlanmanın ilk adımı, her iki cihazın da aynı wifi ağ adına sahip olduğundan emin olmaktır. Aynı adı paylaşmazlarsa, cihazın adını değiştirmeniz gerekecektir. Bilgisayar Windows 10 kullanıyorsanız, telefondan bilgisayara bağlanmak için yerleşik Microsoft Edge tarayıcısını kullanabilirsiniz. Tarayıcıyı açtığınızda “telefon” dahil seçeneklerin bir listesini göreceksiniz. “Telefon” seçeneğini seçin ve talimatları izleyin. Apple’ın Safari tarayıcısını kullanarak telefondan bilgisayara da bağlanabilirsiniz. Git safari.apple.com/quicktime/connect / ve talimatları izleyin.

Günümüzde telefondan bilgisayara müdahale etmek için kullanabileceğiniz birçok farklı yöntem ve program bulunuyor. Bu yöntem ve programları kullanarak çok kısa bir süre içinde bağlantı sağlayabilirsiniz. Böylelikle avantajlı bir hizmetten faydalanma olanaklarına sahip olabilirsiniz.

Programlar Kullanmayı Tercih Edin

Telefonunuzla ile herhangi bir bilgisayara müdahale etmek istiyorsanız bu işlem o kadarda yazıldığı kadar kolay bir işlem değildir. Telefonunuz üzerinden Android başta olmak üzere Mac, Linux gibi farklı işlem sistemlerine sahip cihazlara müdahale edebileceğiniz farklı uygulamalar günümüzde mevcuttur. Fakat tüm uygulamaların yetkin donanım özelliklerine sahip olduğunu bilmekte fayda var. Dolayısıyla günümüzde bu konuda avantajlı bir hizmet sunan ve ayrıcalıklı bir uygulama arıyorsanız mutlaka kapsamlı bir araştırma yapmanız gerekiyor. Yapacağınız kapsamlı araştırmalar sonucunda Teamwiewer gibi uygulamaları keşfedebilirsiniz. Bu uygulama piyasanın şu an ki en kaliteli uygulamaları arasında bulunuyor ve uzaktan kontrol etme mekanizmasına sahiptir.

Teamwiewer Kullanmak

Cep telefonundan bilgisayara müdahale etmek istiyorsanız piyasanın en çok kullanılan uygulaması olarak ön plana çıkan Teamwiewer uygulamasını tercih edebilirsiniz. Uygulamanın günümüzde farklı varyansları bulunsa da genel olarak standart düzeyde uygulama ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Google Play Store mağazaları üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde uygulamayı indirebilirsiniz. Fakat aynı zamanda cep telefonunuza uygulamayı indirdikten sonra masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza da uygulamayı indirmeniz ve kurmanız gerecektir. Kendi web mağazası üzerinden uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve otomatik olarak kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonrasında size özel olarak verilecek olan ID ve Parola olacaktır. Bu ID ve Parolayı cihazları birbiriyle eşleştirmek için kullanabilirsiniz.

Uzaktan Cep Telefonuyla Müdahale Etmenin Zararları Var Mı?

Bu durum tamamıyla kullanacağınız program türüne bağlı olarak değişen bir süreçtir. Yani kullanacağınız program güvenilir bir altyapıya sahipse herhangi bir problem oluşmayacaktır. Fakat az sayıda kişi tarafından kullanılan ve piyasada herhangi bir güvenilirlik sertifikası olmayan programların kullanımı sizlere olumsuz sonuçlar doğurabilir. Dolayısıyla bu süreçte seçeceğiniz programın kaliteli olması ve avantajlı bir hizmet deneyimine sahip olması son derece önemlidir. Bu süreçte tercihinizi kullanabileceğiniz programların başında Teamwiewer programı geliyor. Bu program Google Play Store ve Apple Store mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilen bir programdır. Programın kullanımı her açıdan kişilere istedikleri özellikleri sunabilme olanağına sahip olacaktır.

Microsoft Telefon Bağlantısını Kullanmak

Microsoft tarafından piyasaya sürülen son günlerin en popüler sistemlerinden birisi de Microsoft tarafından yayınlanan eşitleme yöntemidir. Bu yöntem günümüzde oldukça fazla tercih edilen ve telefonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurmanızı sağlayacak bir yöntem çeşididir. Yöntemin kullanımı aynı zamanda %100 güvenlidir ve kişilere ayrıcalıklı bir hizmet olanağı sağlamayı başaran bir uygulama olarak biliniyor. Samsung Galaxy smart telefonunuzla böylelikle kolay bir şekilde bilgisayarınızı bağlayabilir ve ayrıcalıklı bir hizmetten yararlanma olanaklarına kavuşabilirsiniz. Sistemin kullanımı ve kurulumu oldukça basittir. Tek yapmanız gereken Microsoft’un web sitesini ziyaret ederek gerekli bilgileri ve talimatları öğrenmektedir. Aynı zamanda ücretsiz düzeyde olması eşitleme sistemini popüler yapan en önemli adımdır.

Microsoft Telefon Eşitleme Özellikleri Nelerdir?

Microsoft telefon eşitleme sistemi özellikleri sizlere birçok alanda avantajlı özellikler sağlayan günümüzün en popüler sistemsel eşitleme programları arasında bulunuyor. Bu sistem eşitliği sayesinde doğrudan cep telefonunuzdan bilgisayarınıza müdahale edebileceğiniz gibi aynı zamanda tam tersi olarak bilgisayarınızdan da cep telefonunuzdaki mesajları, aramaları görüntüleyebilme olanağına kavuşmuş olursunuz. Sistem sizlere çok işlevsel özellikler sağlamasıyla bilinir ve ayrıcalıklarıyla piyasada varlık gösterir. Mesajlar başta olmak üzere, aramalar, bildirimler, OneDrive gibi özelliklere müdahale etme hakkına Microsoft eşitleme sistemiyle sahip olabilirsiniz. Sistemin kullanımı tamamıyla ücretsizdir ve kullanımından kaynaklı oluşabilecek herhangi bir güvenlik problemi bulunmaz. Samsung cihazlar ise tam uyumlulukta çalışır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir