Netflix Party Nedir? Nasıl Yapılır?

Netflix Party Nedir? Nasıl Yapılır?

Film izlemek insanların en çok tercih ettiği zaman geçirme yöntemleri arasındadır. Arkadaşları ya da sevdikleriyle beraber izlemek isteyenler, son zamanlarda Netflix Party nedir? Gibi soruları sıkça sormaktadır. Adından da anlaşılabileceği üzere, bu eklenti kişilere diğer insanlarla uzaktan film izleme seçeneği sunar.

Böylece diğer kişi nerede olursa olsun, beraber film seyrederek vakit geçirebilir, aranızdaki mesafeyi dijital ortamda kaldırabilirsiniz. Artık Teleparty olarak anılmakta olan bu Chrome eklentisi, oldukça pratik ve kullanışlı bir çözüm sunmaktadır. Eklenti,

  1. Netflix,
  2. Disney Plus,
  3. Hulu,
  4. HBO,

Sistemlerini desteklemektedir. Bunlardan herhangi birini tercih ederek, arkadaşlarınızla beraber kullanabilirsiniz.

Netflix Party Avantajları Nelerdir?

Günümüzde günlük hayatın yoğunluğu, işler ve farklı şehirler arkadaşları ve sevenleri birbirlerinden ayırabilmektedir. Böylece insanlar arasında büyük bir özlem de ortaya çıkar. Eğer bunu ortadan kaldırmak istiyorsanız, Netflix Party size oldukça kullanışlı bir çözüm sağlar.

Böylece diğer kişi nerede olursa olsun, seçtiğiniz herhangi bir medyayı beraber izleyebilir, yanınızda olmasa bile eğlenceli, aksiyon ve macera dolu saatler geçirebilirsiniz. Üstelik bu eklenti ücretsiz şekilde sunulduğu için, ücret ödemeniz de gerekmez.

Ayrıca Chrome’a ek olarak, Opera Browser içerisinde de uygundur. Böylece sizlere geniş bir tercih hakkı sunulur. Kendi sitesi de mevcut olup, https://www.netflixparty.com/support linkini takip ederseniz ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Netflix Party Nedir? Nasıl Yapılır?

Netflix Party Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Diğer insanlarla film ve dizi izlemek, onlarla daha yakın olmanıza imkân sağlar. Burada birçok kişi Netflix beraber izleme mobil seçeneklerini de inceler. Teleparty uygulamasını ilk duyan kişiler, akıllarına mobilden çözüm sunup, sunmadığını araştırır.

Her ne kadar avantajları çok geniş de olsa, bu bazı olumsuz yönlerinin olmadığını göstermez. Bu bakımdan platform,

  1. IOS,
  2. Android,
  3. Tablet,
  4. Smart TV,
  5. Game Console,
  6. Diğer Cihazlar,

İçin geçerli değildir. Dolayısıyla sadece laptoplarda ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir. Buna ek olarak bazı gereklilikler de vardır. Bunlar izleyiciler tarafından yerine getirilmelidir. Bunlardan en önemlisi bir Netflix hesabıdır. Zira sadece başlatmak isteyen değil, dâhil olmak isteyen herkes Netflix üzerinde bir üyeliğe sahip olmalıdır.

Ayrıca sahip olunan plan da birden fazla izleyiciyi destekler olmalıdır. Bunların olmadığı durumda, karşı taraftaki kullanıcı bağlanamaz.

Netflix Party Nasıl Kullanılır?

Günümüzde dijital sistemler birçok insana karmaşık gelir. Hâlbuki ne yapmanız gerektiğini biliyorsanız, hepsi pratik ve dakikalar içerisinde çözebileceğiniz bir sisteme sahiptir. Netflix Party de bu şekildedir. Bunu niçin tek yapmanız gereken, şu işlemleri uygulamadır;

  1. https://chrome.google.com/webstore/detail/netflix-party-is-now-tele/oocalimimngaihdkbihfgmpkcpnmlaoa?hl=en adresine girerek eklentiyi kurun.
  2. Netflix ya da yukarıda saydığımız sistemlerden bir tanesini açın. Ardından da videoya başlayın.
  3. Böylece Netflix Party simgesi kırmızıya döner. Buna tıkladıktan sonra create a Netflix Party butonuna tıklayın.
  4. Eğer kontrolü sadece siz yapmak isterseniz, only I have control seçeneğine tıklayın.
  5. Start Party üzerine tıklayın.
  6. Ardından gelen pencereden, URL adresini kopyalayın. Sonrasında istediğiniz kişilere gönderin.

Bundan sonra gönderdiğiniz kişilerin, gelen bağlantıya tıklaması gerekir. Böylece beraberce izlemeniz mümkündür.

Netflix Party’ye Kaç Kişi Katılabilir?

Her ne kadar Netflix Party telefondan bir çözüm getirmese de, bilgisayardan oldukça gelişmiş ve eğlenceli bir hizmet sunar. Üstelik katılabilecek kişilerin sayısı da oldukça yüksektir. Eğer diğer izleyiciler de şartları yerine getiriyorsa, 50 kişi aynı anda izleyebilir.

Ancak herkesin gerek Netflix üyeliğe, gerekse söz konusu eklentiye sahip olması şarttır. Bunun haricinde ücretsizdir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir