Orhan Oğuz’dan Nilüfer Açıkalın’a destek!

featured

Orhan Oğuz kızı Ebru Oğuz’un eski eşi Nilüfer Açıkalın’a hitaben kullandığı sert ifadeler için, çok üzgün olduğunu belirtti.

Ebru Oğuz bir süre önce Nilüfer Açıkalın’ı sosyal medya hesabından hedef aldı. Oğuz şunları söylemişti, “Babamın parasıyla yaşayan parazitler” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımın ardından ünlü yönetmen Orhan Oğuz kızı Ebru Oğuz’un, Nilüfer Açıkalın’a sert ifadeler kullandığı paylaşımı sonrası açıklama geldi. Oğuz yaptığı açıklamada, “Nilüfer Açıkalın kızım tarafından çok çirkin ve asılsız saldırılara maruz kaldı” dedi.

Oğuz açıklamasının devamında, “Nilüfer Açıkalın kızım tarafından çok çirkin ve asılsız saldırılara maruz kaldığı için çok üzgünüm. Onun sonuna kadar yanındayım. Kızımı çok kez uyardığım halde bunu yapmaya yıllarca devam etti. Nilüfer de haklı olarak artık yasal süreci başlattı” dedi.

Orhan Oğuz ve Nilüfer Açıkalın uzun süre önce ayrılmıştı

Orhan Oğuz ve Nilüfer Açıkalın, 19 yıl süren evliliklerini uzun süre önce dostça bitirmişlerdi. Boşanmanın ardından Nilüfer Açıkalın müzisyen Jehat Hekimoğlu ile birlikte olmuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir