İlhan Şen ile aşk yaşadığı iddialarına Burcu Özberk’ten yanıt geldi!

featured

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, birlikte başrolünü paylaştığı İlhan Şen ile FOX ekranlarında yayınlanan ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dizide canlandırdığı Esra karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu, oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de ön plana çıkıyor. Son dönemlerde aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine konu olan Özberk ile ilgili geçtiğimiz haftalarda ortaya bir iddia atılmıştı. Ünlü oyuncunun dizideki rol arkadaşı İlhan Şen ile yeni bir aşka yelken açtığı söylentileri çok konuşulmuştu.

Yapılan haberlerden sonra, oyuncu ikilinin arkadaşlarına “Aşk yaşamıyoruz, ortaya atılan iddialara sadece gülüyoruz” dediği iddia edilmişti. Yılbaşını Kıbrıs’ta kutlayan Burcu Özberk, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz haftalarda rol arkadaşı İlhan Şen ile sevgili oldular iddialarıyla ilgili gelen soruları cevaplayan güzel oyuncu, “Twitter’daki bebeklerim bize photoshop yapıyorlar benim 3 sene önceki fotoğrafım ve İlhan’ın geçen haftaki fotoğrafıyla photoshopu haber yaptılar. İnanamadım. İlhan’ı aradım, biz ilişki yaşıyormuşuz farkında mısın? İlhan da gülüyor falan telefonda.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir