Altındağ’da tehlikeli gerginlik! Suriye vatandaşı 2 Türk genci bıçakladı

featured

Altındağ ilçesinde Suriye vatandaşı bir kişi iki Türk gencini bıçakladı. Olayın ardından yurttaşlar sokağa döküldü. Suriyeliler protesto edildi. Polisin aldığı güvenlik önlemleri sonrası yurttaşlar olaysız dağıldı.

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir parkta çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Şüphelinin mülteci olduğu haberinin yayılmasının ardından ise mahallede yaşayanlar, olayın gerçekleştiği noktaya doğru yürüdü. Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla’nın olay yerine gelmesi sonrası yurttaşlar olaysız dağıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Emirhan Yalçın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Yasin Güler de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yalçın’ın durumunun kritik olduğu belirtilirken, Güler’in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlatan polis, şüpheli Y.A.’yı kısa sürede yakaladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir