Amazon Prime Gaming Nedir?

featured

Amazon prime Gaming, Amazon Prime üyeliği gerçekleştirildikten sonra, oyunları ücretsiz olarak sunulan oyun servis platformudur. Daha önce Twitch adıyla kullanılan oyun servisi isim değişikliğine giderek, Amazon olarak kendi adını kullanmaya başlamıştır. Ayrıca Amazon olarak adı değiştikten sonra, sistem üzerinde daha fazla hediyeler ve ayrıcalıklar arttırılmaya başladı.

Amazon Prime Gaming servisini kullananlara özel ayrıcalık sağlanarak, Twitch yayınlarına ücretsiz şekilde abonelik hakkı sunmaktadır. Ayrıca sistem üzerinde bazı oyunlar abone olanlara hediye edilmektedir.

Amazon Prime Gaming Hangi Avantajları Sunmaktadır?

Amazon Prime Gaming sunduğu avantajlar arasında en çok kullanılan oyunlara ücretsiz olarak girme ve oynama imkanı sunuyor. Amazon Prime Gaming ile üç farklı avantajları bulunmaktadır.

1.Avantaj: Her ay beş adet ücretsiz olarak PC oyun hizmeti sunmaktadır.

2.Avantaj: Popüler oyunlar için ücretsiz üyelik oluşturulmasına izin verir. Ayrıca Prime Gaming ile GTA V, League of Legend gibi oyunları ile ücretsiz içerikler sunmaktadır.

3.Avantaj: Amazonun üçüncü avantajı ise ücretsiz olarak sunulan, Twitch Tv kanal aboneliğidir. Her zaman dilediğiniz kanala Prime üyeliği oluşturduktan sonra ücretsiz şekilde abone olabilirsiniz. Ayrıca Prime Gaming avantajları arasında, Amazon özel günleri için erken erişim izni sağlamaktadır. Prime sınırsız olarak ücretsiz kargo teslimatı sağladığı gibi, film platformu ile video ve dizilere erişim imkanı sağlamaktadır.

Amazon Prime Gaming Aboneli Nasıl Gerçekleştirilir?

Amazon Prime Gaming aboneliği için yapılması gereken işlem, Prime Gaming sayfasına giderek, dene sekmesini tıklanmanız gerekir. Konumun doğru olduğunu onayladığınızda, devam et seçeneği seçmeniz gerekir. Konumun yanlış gösteriyorsa mutlaka doğru konum girilmelidir. Daha sonra oturum açarak, Amazon hesabı oluşturulmalıdır.

Amazon Prime Gaming aboneliği için üyelik işlemlerini tamamlayarak hesap bağlama işlemlerini doğru şekilde girerek tamamlayın. Amazon üzerinden Prime üyeliği oluşturulduğu zaman otomatik olarak, Prime Gaming servisi ve diğer servislere de üyelik oluşturmuş olursunuz.

Amazon Prime Gaming İlk Ay Ücretsiz Olan Oyunları Nelerdir?

Amazon Prime Gaming ilk ay ücretsiz olan oyunları her düzenli olarak yapımları yenilenen oyunlardır. Bu nedenle her ay düzenli olarak yapımları yenilenen oyunlar listesi şu şekildedir.

The King of Fighters 200, Pulstar, Dead in Vinland, Warsaw, Art of Fighting 2, Fatal Fury Special, NeuroVoider, Treachery in Beatdown City, Sengoku, Metal Slug 2, King of the Monsters, Blazing Star, SNL 40th Anniversary Collection, Trüberbrook, Blazing Chrome, Chroma Squad, Ironclad, Samurai Shodown II gibi daha birçok farklı oyun seçenekleri ile hizmet vermektedir.

Amazon Prime Gaming Fiyatları ve Kullanım Süreleri

Amazon Prime Gaming fiyatları ve kullanım süreleri, aylık olarak, 7.90 TL olarak belirlenmiştir. Bütün servislerin üyeliğini barındırmaktadır. Ayrıca bir ay ücretsiz deneme süresi ile inceleyebilir ve beğenmediğiniz taktirde üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Servis üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz zaman   herhangi bir ücret ödemezsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir