Baget çantalar yeniden moda

featured

Sex and the City efsanesi geri And Just Like That olarak geri döndü. İkonik şovu, kariyerleri ve ilişkileri hakkında açıkça konuşan akıllı ve başarılı kadınların dönemini tanımlayan TV tarihinin en sevilenlerinden biriydi. Elbette şov, dört ana karakterin “Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York ve Miranda Hobbs” kendi satın alımlarımıza ilham veren, bireysel stilleriyle gardıroplarımıza da damgasını vurdu.

Bu nedenle, franchise’ın yeniden çevrimi And Just Like That ile geri dönmesinin moda seçimlerimizi bir kez daha etkilemesi gerçek bir sürpriz değil.

Bradshaw, özellikle serinin ‘it’ çantası haline gelen bir ürün olan Fendi Baget de dahil olmak üzere, abartılı estetiği ve açıklama yaratan aksesuarlarıyla tanınıyordu. Mor pulu Fendi Baguette gösteride düzenli olarak yer aldı ve indirim mağazası wetrift’e göre yeni serinin  bu ürün için yapılan aramalarda %1011’lik bir artışa sebep oldu. Ayrıca, Google’da ‘Fendi Baget’ için yapılan aramaların, gösterinin ilk gösterimi sırasında yalnızca %24’e kıyasla %150 arttığını bildirdi.

işte o ikonik mor Fendi çanta;