Discord Hareketli Durum Nasıl Yapılır?

featured

Discord platformunda aktif bir hesap haline gelebilmenizde hareketli durumlar oldukça önemli işleve sahiptir. Discord hareketli durum yapmak için Discord Nitro kullanılması gerekiyor. Discord Nitro ile sizde hareketli durum yapma ayrıcalığına kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda Discord dünyasında daha aktif bir hesap haline gelebilirsiniz. Discord Nitro sizlere birçok aktif avantaj sunuyor.

Discord Nitro Nedir?

Discord Nitro hareketli durumlar paylaşmanıza yarayan Premium ayrıcalık deneyimini sizlere yaşatır. Discord Nitro ile Discord platformunda daha aktif hale gelebilirsiniz. Özel tarz emojiler ve animasyonları Discord Nitro ayrılacağıyla deneyimleyebilirsiniz. Böylelikle Discord platformunda daha fenomen bir kişi haline gelebilirsiniz. Discord Nitro sizlere birçok avantaj sunar.

Global tarzda emojieri Discord Nitro ile yapabilirsiniz. Yapılan bu tarzda emojiler sizlere ayrı bir hava katacaktır. Global emojiler sunucularda kullanılabilen sıra dışı emojilerdir. Ayrıca bu emojileri başka sunucularda da kullanabilirsiniz. En önemli avantajı da çok fonksiyonlu olmasıdır. Yükseltilmiş düzeyde go- live etkisine de Discord Nitro ile erişim sağlayabilirsiniz. Bu özellik ile oyunlarınızı az sayıda kişinin olduğu gruplara aktarımını sağlayabilirsiniz.

60 FPS özelliklerinde go- live ile 1080P kaliteyi yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda Discord Nitro’nun sunmuş olduğu en önemli özellik etikettir. Discord hesabınıza özel etiketlere Discord Nitro ile kavuşabilirsiniz. Discord Nitro sizlere ekran paylaşımı konusunda da birçok avantaj sunar. Sunmuş olduğu en önemli ekran paylaşımı avantajı 30 FPS özellikte 1080 P aynı zamanda 60 FPS 720 P avantajını sizlere sunuyor.

Ücretsiz Discord sunucusunda sadece 8MB dosya, klasör gönderimi yapılıyorken, Discord Nitro sayesinde 50 ile 100MB arası dosya gönderimi yapılabiliyor.

Discord Nitro Ücretli Midir?

Discord kullanıcılarının en çok merak ettikleri sorulardan birisi de Discord Nitro ücretli midir? Sorusu oluyor. Discord Nitro günümüzde ücretli satılan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Discord Nitro Klasik ve Discord Nitro olmak üzere 2 versiyonu bulunuyor. Bu 2 versiyonunda fiyatları birbirinden farklıdır. Klasik Discord Nitro’nun fiyatları 5$ civarındayken, Discord Nitro’nun fiyatları ise aylık 10$ dolar civarında olmaktadır. Ancak Discord Klasik ve Discord Nitro bu parayı sonuna kadar hakkedici bir platformdur.

Discord Nitro Nasıl Satın Alabilirim?

Discord Nitro satın almak oldukça kolaydır. Yapmanız gereken ilk işlem Discord uygulamasına giriş yapmaktır. Discord uygulamasına giriş yapıldıktan sonra sol alt kısımda bulunan ‘’Kullanıcı Ayarları’’ sekmesine tıklayın. Karşınıza açılan sayfada Discord Nitro sekmesini göreceksiniz. Bu sekmeye tıklamanız gerekiyor. Bu sekmeye tıkladıktan sonra karşınıza fiyatlar gelecektir. En üst tarafta en pahalı Nitro paketi bulunur. Sayfanın alt kısmından ise Nitro Klasik alım işlemi bulunuyor.

Hangi versiyonu almak istiyorsanız karşısında yer al fiyat sekmesine tıklamanız gerekiyor. Daha sonrasında ödemeyi yapacağınız kart bilgilerini girdikten sonra ödeme işleminiz gerçekleşir. Böylelikle satın alma işlemini tamamlamış olursunuz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir