Ebrar Karakurt’un instagram paylaşımı olay oldu!

featured

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt instagram hesabından yaptığı paylaşımda sosyal medya gündemine bomba gibi düştü

Ebrar Karakurt  kız arkadaşı ile beraber yaptığı paylaşımı sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Karakurt sevgilisi İmge’nin aralarının kırgın olduğu, bu fotoğrafın barışmayı sembolize ettiği şeklinde yorumlara neden oldu.

Milli Takımlar sorumlusu sahip çıktı

Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, voleybolmagazin.com’a yaptığı açıklamada, “Ebrar Karakurt, Türk voleybolunun yetiştirdiği en önemli ve istikbal vaadeden oyuncularından biridir. Sahada cesur, yürekli ve savaşçı ruhu ile oynayan ülkesini ve bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için terinin son damlasına kadar akıtan savaşçı sporcudur. Herkesin özel hayatı kendisine aittir. Gerisi lafı güzafdır” dedi.

Ebrar Karakurt Kimdir?

17 Ocak 2000 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen Ebrar Karakurt’un babasının adı İsmail Karakurt’tur. Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan Ebrar’ın boyu 1.96’dır. Smaça zıpladığında 3,21 m, bloğa çıktığında ise toplam boyu 3,10 metreye kadar çıkmaktadır.

Voleybola ilk olarak 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü‘nde başlayan Ebrar, VakıfBank Spor Kulübü ile iki yıl üst üste hem gençler kategorisinde hem de yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu yaşadı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir