Eski AK Parti Milletvekili Pelin Gündeş Bakır: Ben AKP’li değilim, hiç olmadım

featured

AK Parti tarafından toplu intihar eden yurttaşlar ile ilgili açıklama yapmasının ardından ihraç edilen 24. dönem Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, “Ben AKP’li değilim, hiç olmadım” mesajı paylaştı.

Twitter hesabından gelen bir eleştiriye “Ben AKP’li değilim, hiç olmadım” şeklinde yanıt verdi.

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Twitter hesabından yaptığı, “onur derecesiyle mezun oldum. Artık bir hukukçuyum! Çok mutluyum!” mesajının altına gelen, “O zaman gel Türkiye’de hukuk tesis et. En azından verdiğiniz zararı onarın” eleştirisine yanıt verdi.

Pelin Gündeş Bakır şu paylaşımı yaptı;

“Şu an çok mutlu bir haber aldım. Dünya en iyi üniversiteleri sıralamasında 6. olan London School of Economics (LSE) ve dünya sıralamasında 8.olan University College London “Hukuk” bölümlerini resmi olarak bitirerek onur derecesiyle mezun oldum. Artık bir hukukçuyum! Çok mutluyum!” mesajına gelen “O zaman gel Türkiye de hukuku tesis et. En azından verdiğiniz zararı onarın” tepkisine yanıt veren Bakır, “Ben AKP’li değilim, hiç olmadım” ifadelerini kullandı.

Açıklama yapması sonrası ihraç edilmişti

İhraç edilmesine yol açan açıklamasında, “Bu sabah Bakırköy’de 3 kişilik aile hayatına son verdi” diyen Pelin Gündeş Bakır, “evde yapılan incelemede siyanüre rastlandı. Bu son 10 günde yaşanan 3.cü toplu intihar vakası. Milletimiz ölüyor. Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık. Vatanlarına dönsünler. Hiçbirine vatandaşlık verilmesin!” demişti.

Bunun üzerine AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Bakır’ın parti içtüzük kurallarına uymadığı gerekçesi ile partiden kesin ihracına karar verildiğini belirtmişti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir