Getir kuryeleriden İstanbul’un göbeğinde bir sürücüye feci dayak

ri bir adamı darp etti

İstanbul Esenyurt’ta online alışveriş sitesi Getirin 4 kuryesi çeteleşerek 1 kişiyi trafiğe açık alanda tekme tokat döverek darp etti! 

Getirin kuryelerinin gerçekleştirdiği bu korkutucu olay İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Mehterçeşme mahallesi’nde meydana geldi! Olayın gelişme süreci ise şöyle;

Trafikte seyir halinde giden bir araçta yol verme nedeni ile çıkan tartışma şiddetlenerek kavgaya dönüşüyor. Getirin 4 motosikletli kuryeleri ise anında çeteleşerek olayda yer alan araç sürücüsüne saldırıyor, darp ediyor. Online alışveriş sitesi Getir’den herhangi bir açıklama yapılmaz iken bu motorlu kurye çetesi hakkında nasıl bir cezai işlem uygulanacağı merakla bekleniyor.

Getir’den açıklama

Konuyla ilgili yaptığımız haberin ardından Getir tarafından açıklama yapıldı. Getir haberimizin ardından yaptığı açıklamada olayı doğruladı. Getir, yaptığı açıklamada bir yurttaşın feci şekilde dayak yediği olayla ilgili olarak, “çalışma prensiplerimize taban tabana zıt davranışlar sergileyen bu kişilerin bayimizle bağı dün gece itibariyle hızla kesilmiştir” ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama:

Olayın görüntüleri ise canlı canlı ”esenyurtsondakika” adlı Instagram hesabında paylaşılıyor. Olay anı ise şöyle:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir