Gizlilik Politikası

Haberall.com, olarak tüm ziyaretçilerimizin gizliliğine önem veriyoruz. İnternet Sitemiz üzerinden bizlerle iletişim kurabileceğiniz tüm alanlarda güvenliğinizi ve gizliliğinizi ön planda tutarak hareket ediyoruz.


  • Haberall.com içerisinde bizimle etkileşim gösterebileceğiniz en basit alanlardan biri olan Yorumlar kısmında bizlerle paylaştığınız e-posta adresiniz asla üçüncü şahıslar ile paylaşılmaz. Burada e-posta istememizin sebebi, yorum alanları dışında sizinle iletişim kurabilmektir.
  • İletişim Sayfalarımız ile, sitemizdeki yetkililer ile iletişim kurabilirsiniz. İletişim sayfasında istenen bilgiler sizlere geri dönüş yapabilmek adına talep edilemketedir. Bu bilgiler de sizin güvenliğiniz ve haklarınız için tamamen gizli tutulmaktadır. Telefon numarası vermek istemeyen ziyaretçilerimiz için telefon numarası verme zorunluluğu bulunmamaktadır. E-mail adresleri ile de iletişim kurulabilir.
  • Bunlar, dışında haberall.com‘un kullanıcılarının gizliliğini veya haklarını ihlal edecek herhangi bir davranışı bulunmamaktadır.