Instagram Biyografisine Birden Fazla Link Ekleme

featured

Yaklaşık bir milyardan fazla kullanıcıya sahip olan instagram üyelerine pek çok yönden kolaylık sağlıyor. Özellikle E -ticaret sektöründe satış yapan firma ve markalara satış  yapma olanağı sunan bu platform her geçen gün kendini geliştirip yenilese de hala eksik yönleri bulunuyor. Örneğin; instagram biyografisine birden fazla link ekleme…. Üyeler için çok önemli olsa da uygulama bu işlemi hala mümkün kılmıyor. Fakat farklı araçlar kullanılarak kullanıcılara bu konuda büyük kolaylık sağlıyor.

İnstagram Biyografisine Birden Fazla Link Ekleme

İnstagram biyografisine birden fazla link ekleme işlemi yoğun bir şekilde instagramda vakit geçiren kullanıcılar için çok önemlidir. Ancak platform şu ana kadar biyografiye sadece bir tane link ekleme olanağı sunuyor. Biyografiye birden fazla link ekleme özelliği bu platform üzerinde satış yapmak isteyen marka ve firmalar için oldukça önemli olmaktadır.

Kullanıcılar takipçilerini bir başka bağlantıya yönlendirmek için biyografisine birden çok URL eklentisi koyma ihtiyacı duyar. Bu platform bu konuda hala çalışma yaparak güncelleme sunmamıştır. Bunun yerine LNK Bio, Linktiree, Leadpages, Link İns Profil, Audiencetools gibi servisler aracılığı ile biyografiye birden fazla link ekleme fırsatı sunuyor. Ücretli ya da ücretsiz olarak kullanılan bu servisler sayesinde instagram kullanıcıları biyografisine istediği sayıda link (URL)ekleyerek kullanıclarını sitelere yönlerdirme fırsatı buluyor

 Bu Servisler Ne Kadar Güvenli

İnstagram biyografisine birden fazla link eklentisi yapma fırsatı sunan bu servisler, instagram hesabına erişim onayı talebinde bulunarak faaliyet gösterirler. Bazı kullanıcılar bu konuda tereddüt yaşamaktadırlar. Aslında bu servisleri dikkatli kullanmak tamamen kullanıcının elindedir. Çünkü bu servisler kullanıcı nereye izin verirse, ona erişirler. Yani bu servislere sadece URL ekleme izni verilirse instagram hesabı üzerinden başka hiçbir kişisel bilgiye erişim sağlayamaz. Bunun içinde güvenirlilik konusunda pek sıkıntı yaşanmaz.

Link Bio Servisi Nasıl Kullanılır

Ücretsiz ya da ücretli olarak kullanacağınız servislerden birisidir. Bu servisi kullanarak instagram profiline birden fazla link eklenebilir. Link Bio servisini kullanabilmek için sitenin kayıt bölümünden kullanıcı hesabını açılması gerekir. Site üzerinden kaydolduktan sonra instagram kullanıcı hesabını siteye ekleyerek URL ekleme işlemi yapılabilir. Ayrıca bu sitenin ücretli versiyonunda instagram hesabına sınırsız link ekleme  işlemi de yapılır.

Leadpages Nasıl Kullanılır

Sürükle bırak oluşturucu özelliği sayesinde işlevsel bir özelliğe sahip olan Leadpages servisi ile instagram biyografisine birden fazla link eklenebiliyor. Bu servis aynı zamanda instagram hesaplarında kolay ve etkili kişiselleştirme olanağı sunmaktadır. Siteyi ziyaret edip deneme butonuna basarak işleyişi kontrol edilebilir. Ayrıca sitede farklı özelleştirme seçenekleri de yer alıyor.

Linktree Servisi Kullanımı

Aslında instagram biyografisine birden fazla link ekleme konusunda en çok tercih edilen servis Linktree servisi olmaktadır. Hem kolay kullanım olanağı sunuyor. Hem de hızlı düzenleme imkânı bulunduruyor. Ayrıca bu servis tekli link bağlantısı üzerinden birden fazla link bağlantısı yapabiliyor. Bu servisin en önemli özelliği ise bağlantı üzerinden ziyaretçi sayılarını verebilmesidir. Bu özelliği sayesinde de günümüzde en çok kullanılan servislerin başında geliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir