Manavgat’ta Kuveytli bir kişi köylülere para dağıttı

featured

Halk TV muhabiri Erdinç Yılmaz canlı yayında Kuveyt vatandaşı bir kişinin köylülere çok yüksek miktarda para dağıttığını bildirdi.

Erdinç Yılmaz Manvgat’ta köylerde yaşananları aktardıktan sonra şöyle konuşmaya devam etti; “bugün yaşadığımız değişik bir olay vardı. Karainler köyü görüntülemeye gittiğimizde Samsun’dan gelen Kuveyt vatandaşı bir kişinin, köylülere ciddi para dağıttığını gördük. Görüntülerini çektiğimiz bu para muhtara teslim edildi.”
Yılmaz köylülerden bu duruma ilişkin şikayet aldıklarını belirttikten sonra konuşmasına şöyle sürdürdü; “Vatandaşlar ‘paranın ne kadar olduğuna dair bir sayım yapılmadı. Ne yönde kullanılacağı ve nereye yatırıldığı ile ilgili’ bilgi alamadıklarını dile getirdi.
Kuveyt vatandaşı kişinin başka köylere de gideceğini kendilerine söylediğini kendisi ile yaptığı röportaj yaptıklarını aktardı. Röportajda “nereden geldiğini, nereli olduğunu, ne için burada olduğunu” soran Yılmaz, “buradaki vatandaşlara yardım etmek için geldiğini söyledi” dedi.
Erdinç Yılmaz; “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yangın bölgelerine görevliler dışında kimsenin girmeyecek söyleminin ardından bir anda hem tüm köylülerin hem de bizim şaşkınlığımız arasında tabiri caizse bir çöp torbası paranın köyde dağıtıldığını gördük” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir