Samsung Telefonu Araç Moduna Nasıl Alınır?

Samsung Telefonu Araç Moduna Nasıl Alınır?

Samsung marka telefonlar, artık araç modu özelliği ile daha zengin hale getirilmiştir. Telefonda araba modu nedir sorusunu yönlendiren bireyler, bu modun araç içerisinde daha doğru şekilde telefon kullanılmasını sağlayan ve bu sayede yolculukların daha güvenli olmasını destekleyen bir özellik olduğunu bilmelidir. Sürekli araba kullanan bireylerin oldukça sevdiği bu mod, Samsung cihazlarda da bulunmaktadır.

Samsung telefonlar için hazırlanan araç modu, araç sürerken telefon kullanmak zorunda kalan sürücülerin gerek duyduğu her unsuru tek çatı altında toplamaktadır. Uygulama ile sağlanan bu sürüş modu, Samsung App Store üzerinden indirilebilmektedir. Samsung araç modu özelliğinin kullanımı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

Samsung Araç Modu Nedir?

Samsung tarafından tanıtılan araç modu, sürücülerin telefon kullanma ihtiyacını daha konforlu ve güvenli bir şekilde giderebilmesini sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Samsung araç modu, Samsung marka telefon kullanan bireylerin telefonlarına indirebileceği bir uygulama sayesinde kullanılabilmektedir. Bu noktada kullanacağınız aracın dâhili bir ekranı olması da gerekmektedir.

Samsung araç modu, araç kullanırken ihtiyaç duyulabilecek telefon özelliklerini aracın ekranına yansıtmaktadır. Buna ek olarak araca yansıtılan simgeler daha büyük konumlandırılmakta ve bu sayede araç kullanırken dikkatin dağılması engellenirken daha kolay işlem yapılması desteklenmektedir.

Samsung Telefonu Araç Moduna Nasıl Alınır?

Samsung Araç Modu Nasıl İndirilir?

Samsung araç modunu kullanabilmek için mobil cihazınızın Samsung marka olması gerekmektedir. Zira bu mod uygulaması, Samsung App Store üzerinden edinilebilmektedir. Samsung cihazınıza bu uygulamayı indirebilmek için takip etmeniz gereken tüm adımlar aşağıdaki listede belirtilmektedir.

  1. Samsung App Store mağazasına giriş yapınız. Bu noktada Google Play Store kullanılmayacağına dikkat etmeniz gerekmektedir.
  2. Samsung App Store üzerindeki arama paneline “Sürücü modu” yazarak aratınız.
  3. Daha sonra karşınıza gelen Samsung sürüş uygulamasını indiriniz.
  4. İndirme işlemini yaptıktan sonra uygulama çekmecenizi açıp uygulamayı çalıştırınız.
  5. Uygulamanın birkaç basit adımda kurulumunu yaptıktan sonra dahili ekranı olan aracınıza telefonunuzu bağlayınız.

Bu adımları yapmanız durumunda telefonunuz araç moduna geçecektir. Araç modunu açmanız durumunda telefonunuzun sürücü ekranı otomatik olarak arabanızın ekranına yansıtılacaktır. Bu sayede sürüş esnasında telefonunuz üzerinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikler, arabanızın ekranından kullanılabilir bir hal alacaktır.

Samsung araç modu nasıl indirilir sorusunu Samsung olmayan cihazınız için araştırıyorsanız, bu noktada Samsung Araç modu APK indirme işlemi yapabilirsiniz. APK uygulamalar aracılığıyla telefonunuzun marka ve modeli ne olursa olsun, araç modunu kullanmaya başlayabilirsiniz. Samsung araç modu APK uygulamasına erişim sağlamak için internet üzerinde APK indirme sitelerine göz atmanız yeterli olacaktır.

Samsung Araç Modu Nasıl Kapatılır?

Samsung araç modunu araba kullanma esnasında kullanmak oldukça basittir. Yolculuğunuz sona erdiğinde ise kolay bir şekilde bu modu kapatabilirsiniz. Samsung araç modu kullanımını sonlandırmak için tek yapmanız gereken adım, telefonunuzun bildirim panelinde yer alan “Rahatsız Etmeyin” seçeneğine dokunmak olacaktır. Buna ek olarak uygulama sayfasından da devre dışı bırakma işlemi yapabilmeniz mümkündür. Bu sayede bir sonraki yolculuğunuza kadar araç modunu kullanıma kapatabilir ve telefonunuzun normal haline dönmesini sağlayabilirsiniz.

Samsung Araç Modu Özellikleri

Samsung araç modunun pek çok özelliği bulunmaktadır. Telefonunuzu sesli komut ya da simgeler ile aracınızın ekranından yönetmenizi sağlayan bu mod ayrıca müzik dinleme, arama yapma, Galaxy asistan ile görüşme gibi özelliklere de sahiptir. Sürüş modunda araç kullanırken sizi rahatsız edecek uygulamalar bulunmadığı için yola odaklı bir şekilde araba kullanabilmeniz mümkün hale getirilmektedir.

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir