Scorp’a Ne Oldu: Scorp Kapandı Mı?

featured

Türkiye tarafından geliştirilen yerli özelliklere sahip sosyal medya platformu olan Scorp vermiş olduğu ani bir kararla platformu kapattı. Scorp yayın hayatına girdiği ilk zamanlar kişiler tarafından oldukça fazla beğeni topladı. Birçok beğeni toplayan uygulama kısa bir zaman aralığında binlerce kullanıcıya ulaşmış durumdadır. Scorp yayın hayatına 2015 yılında girmiştir.

Yayın hayatına ilk girdiğinde çok fazla tercih edilen bir uygulama olmasa da zaman ilerledikçe uygulamayı kullanan kişilerin sayısında ciddi artışlar yaşandı. Uygulamanın kapatılmasındaki en önemli etmen aktif kullanıcı sayısındaki düşüşlerdir. Aktif kullanıcı sayısındaki düşüşler neticesinde platforma yeni videolar eklenmemeye başladı. Gelişen bu olaylar neticesinde Scorp uygulamayı kapatma kararı aldı.

Scorp Nedir?

Ülkemizin genç yazılımcıları tarafından üretilen Scorp eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayan bir sosyal medya platformudur. Scorp platformunda birbirinden eğlenceli videoları bulabilirsiniz. Platformda oluşturulan videolar 15 saniyelik kısa videolardan oluşuyor. Bu videolar genellikle kısa içerikli, eğlence amaçlı çekilmiş VINE özelliğine sahip videolardır. Uygulamayı aktif kullanarak fenomen olan birçok sosyal medya kişisi bulunuyor.

Scorp ilk ortaya çıktığında sadece İOS işletim sisteminde destekleniyordu. Ancak uygulama zamanla geliştirerek Android işletim sistemine de geldi. Scorp yenilikçi bir uygulama özelliğine sahiptir. Zaman ilerledikçe kendisini her zaman geliştiren ve sürekli güncelleyen bir uygulama oldu. Her güncellemeyle kendisini geliştir. Snop uygulaması piyasaya sürüldüğü andan itibaren yaklaşık 7 gün içerisinde 30 bin aktif kullanıcıya ulaşmış bir platformdur.

Scorp Günümüzde Ne Durumda?

Scorp uygulaması ilk ortaya çıktığı günlerde binlerce kişiye hitap eden bir platformdu. Ancak zaman ilerledikçe sosyal medya platformundaki yeni gelişmelere ayak uyduramadı. Aynı zamanda sosyal medya platformlarında yeni uygulamalarından çıkmasıyla beraber Scorp uygulamasına olan ilgi azaldı. Azalan ilgiye paralel olarak uygulamanın aktif kullanıcı sayısında da ciddi oranda azalmalar meydana geldi.

Scorp günümüzde kapalı bir uygulamadır. Platform aktif kullanıcı sayısının azalmasıyla beraber, yeni video içeriklerinin azalmasından ötürü uygulamayı kapatma kararı aldı. Scorp uygulaması hem İOS hem de Android işletim sistemlerinde kapatıldı. Böylelikle sosyal medya dünyasına elveda etmiştir.

Scorp Ücretli Midir?

Scorp ilk yayınladığı günden uygulamanın marketlerden kaldırıldığı ana kadar uygulama tamamen ücretsiz hizmet vermiştir. Türkiye’nin yerli sosyal medya platformu olan Scorp ilk ortaya çıktığında çok ciddi derecede rağbet gördü. Ancak gelişen sosyal medya platformuna ayak uyduramadı. Böylelikle uygulamanın sahipleri uygulamayı kapatma kararı aldı. Scorp bünyesinde barındırdığı bütün hizmetler ücretsiz düzeydedir.

Scorp Özellikleri Nelerdir?

Yerli yapım olan uygulama üzerinden birçok sosyal medya kullanıcısı popülerliğini arttırarak kendisini kanıtladı. Scorp uygulaması sizlere uluslararası kalite standartlarında bir hizmet sunuyor. Hizmetler kaliteleriyle, hızıyla ön plana çıkıyor. Gelişmiş alt yapı sistemiyle Scorp güvenlikli bir uygulama olma özelliğine sahiptir. Scorp ayrıca kişilere Türkçe dil desteğiyle hizmet veren bir uygulamadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir