Tayyip Erdoğan Marmaris’te yangından etkilenen halka çay dağıttı

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan orman yangının devam ettiği Marmaris’te otobüsten partililere seslendi. Erdoğan konuşmasının ardından kendisini dinlemeye gelenlere çay fırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada orman yangınlarının altında terör şüphesi olduğunu söyledi. Erdoğan, “böyle bir irtibat tespit edersek ki şimdiden bazı emarelere ulaşıldı, sonu nereye giderse gitsin takip edecek, gereğini yapacağız” dedi.

Terör şüphesi

Uçakların yetersiz olmasının eleştirilmesi ve yangın üzerinden kirli siyaset yapıldığını söyleyen Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Devletin resmi kurumlarının açıklamaları dışındaki hiçbir bilgi ve beyan sizin canınızı sıkmasın, kafanızı karıştırmasın. Yangınların sebepleri emniyetimiz, jandarmamız ve istihbaratımız tarafından tüm boyutları ile araştırılıyor. Sizler gibi bizim de zihnimizde ‘terör örgütünün özellikle bu işin arkasında olup olmadığı’ sorusu vardır. Bilindiği gibi örgüt geçtiğimiz yıl açıkça ormanlarımızı yakacağını ilan etmişti. Hatay’da bunu yaşadık. Bu yıl yine şu anda Hatay’da yangınlar başladı. Ciğerimizi yakanın ciğerini sökmek boynumuzun borcudur. Şayet böyle bir irtibat tespit edersek ki şimdiden bazı emarelere ulaşıldı, sonu nereye giderse gitsin takip edecek, gereğini yapacağız.”

Çay fırlatması eleştirildi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te halka çay fırlatması sosyal medya eleştirildi. Sanatçı ve youtuber Oğuzhan Uğur attığı tweette şunları belirtti; “Bir ak parti sevdalısı şu görüntünün mantığını bana açıklasın, seçimde ak partiye oy vermezsem namerdim.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir