Vidyozone Nedir? Vidyozone Nasıl İptal Edilir?

featured

Vidyozone aboneleri, vidyozone.mobi adresindeki HTML5 platformundan sınırsız video içeriği izleyebilir, abonelik süresi boyunca sınırsız sayıda video akışı yapabilirler. Vidyozone, birçok kişinin bilmeden abone olduğu ücretli hizmetlerden biridir. Vidyozone hizmet bedeli 64 TL olduğu için yanlışlıkla üye olanlar vidyozone nasıl iptal edilir? Sorularını sık sık gündeme getiriyorlar.

Birçok kişi, Vidyozone aboneliğini iptal etmek istiyor çünkü kendi istekleri dışında ve uygulama için ödeme yapmak istemiyorlar. Vidyozone uygulamasına istemeden üye olursanız ve aboneliğinizi iptal etmek isterseniz şu adımları uygulayabilirsiniz;

  • Vodafone abonesi iseniz; Vidyozone aboneliğinizi iptal etmek için “vidyozone iptal” yazarak 1240 üzerine SMS göndermeniz gerekmektedir. Bir talebiniz varsa üyelik sorgulama ve iptal için 08503333663 müşteri hizmetleri numarasını da arayabilirsiniz.
  • İptal etmenin başka bir yolu da iptal vidyo 1240 yazıp göndermektir.
  • Turkcell abonesiyseniz Vodafone gibi “vidyozone iptal” yazarak 1240’a SMS gönderebilirsiniz. 08503333663 numaralı çağrı merkezini de arayabilirsiniz.
  • Türk Telekom abonesi iseniz Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak üyeliklerini iptal edebilirler. Kısa mesaj ile iptal etmek istiyorsanız “iptal vidyozone” yazıp 3480’e kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir.

Vidyozone Ne İşe Yarıyor?

HTML5 platformlarından biri olan vidyozone, abonelerine eğlenceli videolar izleme ve günümüzün popüler oyunlarını oynama fırsatı veren bir platform olup, web bu tarz ilgili reklamlarında bahsetmiştir. Platformda yer alan bilgilere göre Vidyozone.mobi web sitesine üye olan müşteriler 64 TL abonelik ücreti karşılığında video izleyip yayınlayabiliyor. Aboneler, Tarifler, Futbol, ​​Spor, Sağlık, Macera Sporları, Oyun ve daha fazlasına bu platformda erişebiliyorlar. Farklı kategorilere giriş yaparak bilgilendirici ve ilgi çekici videolar izleyebilirler.

Bu platforma üye olmak isteyenlerin https://vidyozone.mobi/ sitesine giriş yapmaları gerekmektedir. Abonelik, müşterinin telefon numarası üzerinden yapıldığından, abonelik ücreti o kişinin telefon faturasına da yansır. Bazen farkında olmadan Vidyozone platformuna üye oluyorsunuz. Bu genellikle bir film izlerken veya İnternetten içerik indirirken bir Vidyozone reklamına tıklamaktan kaynaklanır. Vidyozone ücretli bir hizmet olduğu için aboneler 64 TL abonelik ücretinin faturalarından kesildiğini öğrendikten sonra aboneliklerini iptal etmek isteyebilirler.

Vidyozone Para Çekerse Nasıl İptal Ettirilir?

Vidyozone anahtar kelimesini kullanan aboneler; Turkcell ve Vodafone hatlarında 1240’a, Türk Telekom’da 3480’e “iptal vidyozone” yazarak SMS’i göndererek işleminizi iptal edebilirsiniz. Bu tür ödemelerin tamamen önüne geçmek için mobil ödeme sistemini kapatabilirsiniz. İlk para çekme işleminizi geri alma şansınız düşük, ancak müşteri hizmetlerini arayarak durumu açıklamaya çalışabilirsiniz.

Vidyozone Ücret İadesi

En çok merak edilen konulardan biri de üyelik iptali ve geri ödemeler olup, birçok kişinin telefonuna mesaj gelmesi veya faturaya yansıyan bir ücret sonrası dikkatleri üzerine çekmektedir. Genel olarak üyelik süreci kasıtsız olarak ters gitse bile üyelik iptal edilmediği sürece üyelik ücreti yansıtılacaktır. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde maalesef aylık 64 TL’lik ücret tarafınıza iade edilmeyecektir.

Bazıları, Vidyozone platformunun bedava internet sloganı altında online reklam verdiğini, siteye üye olmak için tıkladıkları link bırakıldığını ve abonelik ücretinin faturalarına yansıdığını söylüyor. Yani dolandırıldıklarını ve sitenin korsan ve kötü niyetli olduğunu söylüyorlar. Fakat bu tarz durumların kesinliği tam olarak belli değildir.

Vidyozone Abonelik Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılıyor?

Vidyozone abonelik talepleriniz için 08503333663 numaralı telefondan yetkililerle iletişime geçebilirsiniz, standart tarifeler üzerinden ücretlendirilirsiniz. Bu numarayı çevirerek telefonunuzun Vidyozone uygulamasına abone olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Vodafone’un Vidyozone üyeliği aylık 64 lira düzeyindedir.

Vidyozone Müşteri Destek Hizmetleri Numarası

Vidyozone ile iletişime geçmek isterseniz 0850 333 36 63 numaralı Vidyozone çağrı merkezini arayarak ilginizi çeken konuları öğrenebilir ve abonelikten çıkabilirsiniz. Ayrıca Turkcell ve Vodafone abonesi 1240 ve Türk Telekom abonesi 3480 mesaj atarak aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir