Yeni Nesil Çift Dövmeleri

featured

Dövme, kimi insanlar için bir yaşam tarzıyken kimi insanlar için de unutulmayacak bir şeyin sembolüdür. Çıkış amacı itibari ile dövme, aslında bir çeşit damgalama, mühürleme işlemi görmektedir. İlk dövmenin Peru’da, bir kabilede kullanıldığı düşünülmektedir.

Bu dövmeyi kabileyi tamamlayacak bir sembol olarak düşünebilirsiniz. Birbirini tamamlama fikri aslında günümüzde hala geçerliliğini sürdürmektedir. Bunun en güzel örneğini ise çiftler oluşturur. Sevgililer kendileri için anlamlı olan dövmeleri vücutlarına yaptırmayı tercih ederler. Yalnızca sevgililer değil elbette; kardeşler, dostlar da birbiriyle anlamlı dövmeleri yaptırıyorlar.

Çiftler aynı tasarımı dövme olarak yaptırmayı tercih ettiği gibi birbirini tamamlayan dövmeler de oldukça popülerdir. En çok tercih edilenler arasında; devam niteliği olan dövmeler, birbiriyle eşleşen, şekil ve renk olarak birbirini tamamlayan dövme modelleri bulunur. Şayet sizde dövme yaptırma konusunda eminseniz fakat ne yaptıracağınıza karar veremiyorsanız bu liste tam size göre. İşte ilham kaynağı olacak yeni nesil çift dövmeleri:

 

Yeni Nesil Çift Dövmeleri

  • Birbirini tamamlayan dövmelere en güzel örnek. Özellikle puzzle ile uğraşmaktan keyif alıyorsanız tam size göre.

Yeni Nesil Çift Dövmeleri://unsplash.com/photos/pYd6_Iw8TpM

  • Güneş ve ay birbirini sürekli takip eden gök cisimleridir. Bu sebepten ötürü de çiftlerin tercih sebebidir.

Yeni Nesil Çift Dövmelerim/photos/couple-hands-tattoos-fingers-437968/

  • Bu dövme ise aynı tasarıma sahip dövmelere örnek oluşturur.

 

Yeni Nesil Çift Dövmeleri

  • Avokado son zamanların popüler simgesidir. Bu dövme ise bir avokadonun iki yarısının en güzel temsillerinden biridir. Ayrıca minimaliz anlamda da başarılıdır.

Yeni Nesil Çift Dövmeleriterest.com/pin/117375134026650013/

  • Minimalist dövmelerin arasında yerini alan bu dövme, aynı zamanda göz alıcıdır.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir