Aleyna Tilki’nin kardeşi hakkında neler söylendi?

featured

Aleyna Tilki, kardeşi Ayça Tilki hakkında kaleme alınan köşe yazısına ağır tepkiler gösterdi. Sevilen şarkıcı Tilki, söylediklerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Aleyna Tilki kardeşinin hedef alındığı köşe yazısı için neler söyledi? Ayça Tilki hakkında neler yazıldı? İşte haberin detayı.

Aleyna Tilki kardeşi hakkında yazılan yazılara ne tepki gösterdi?

14 yaşında ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında yıldızı parlayan genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, öz kardeşi Ayça Tilki hakkında kaleme alınan köşe yazısından sonra adeta ateş püskürdü. Yazılan yazıya sosyal medya hesabından büyük tepki gösteren Aleyna Tilki şunları söyledi;

“Bana artık istediğiniz her yorumu yazabilirsiniz ama bazı gazetelerde kardeşim hakkında garip eleştiriler görüyorum. Ben 16 yaşımdayken beni kötü ruhunuza alet ettiniz sıra şimdi kardeşimde mi? Pislikler. Gizli sapıksınız, sübyancısınız siz göz kırpan surat, sizin derdiniz bitmez. Bilmiyor muyuz?” şeklinde konuştu.

Ayça Tilki hakkında neler yazıldı?

Kardeşi hakkında “bu kızımız içinde şöhret yollarını açalım” diyen köşe yazarına Tilki “belli ki çocukluğunda fena hırpalanmış, hıncını çocuktan çıkarıyor. Bende hırpalandım ama sizin gibi omurgasız olmadım!” sözleri ile tepkisini koydu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir