Ayça Ayşin Turan’dan evlilik açıklaması!

featured

Geçtiğimiz gün Etiler’de menajeri ile toplantı yapan Ayça Ayşin Turan, muhabirlerin kendisi ile görüşmeyi beklediğini öğrendikten sonra, toplantısına ara vererek binanın dışına çıktı ve “Yağmur yağıyor, bekleyip ıslanmanızı istemedim” dedi.

Önceki haftalarda düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Romantik Komedi Kadın’ ödülünü alan başarılı oyuncu, kendisine layık görülen bu ödül hakkında “Güzeldi. Gurur vericiydi” dedi.

Alp Navruz ile başrolünü paylaştığı ‘Ada Masalı’ adlı dizinin final yapmasının ardından yeni projeler için çalışmalara başlayan Turan, “Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosuna katılacağınız söyleniyor” sorusunu şu şekilde cavapladı:

“Camdaki Kız için haberi siz yaptınız. Ben bilmiyorum, sizden öğrendim. Güzel proje, vaktim olunca bakabiliyorum. Bugün bir toplantımız var. Bir şeyler var, görüşüyoruz”

Ünlü oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği “Oynamak istediğiniz bir rol var mı?” sorusuna ise “Öyle bir kısıtlamam yok, içimize ne sinerse onu oynayacağız. Gelen projelere göre değerlendiriyoruz. Farklı farklı karakterleri oynamaktan çok hoşlanıyorum” şeklinde cevap verdi.

Ayça Ayşin Turan’ın ‘Ada Masalı’ dizisindeki partneri Alp Navruz ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Dizinin final sahnesinde Turan gelinlik, Navruz ise damatlık giyince, ikilinin gerçekten evlendiği haberleri yazılmıştı. Başarılı oyuncu bu konu hakkında ““Evlenmedim tabi ki. O senaryoydu zaten” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin aşk hayatı hakkında sorduğu soruları yanıtsız bırakan Turan, “Her şey çok güzel. Hava da güzel, bakın yağmur falan yağıyor” diyerek konuyu değiştirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir