Blazer ceketlerin kullanım kılavuzu

featured

Takım elbise ceketlerine benzeyen ama o tarz ceketlerden daha rahat ve spor olan blazer ceketler her stile uyarlanmaya başladı. Genellikle tek renk olarak kullanılan blazerlar, bu kalıplardan kurtulup kendi dünyasını yaratmayı başardı. Farklı renkler, desenler ve kumaşlardan elde edilen ceketlerin kullanım alanları da arttı. Birlikte yeni stil blazerları inceleyelim mi?

Renkli blazer kombinler

Siyah, beyaz, gri veya kahverengi renkli blazerlardan farklı renkler deneyelim mi? Renkli blazerlar, genellikle jean ve ceketin altına da düz renk üst giydiğimizde kendini gösteriyor. Spor ayakkabı giydiğinizde günlük bir stil yaratırken topuklu ayakkabı giydiğimizde ise direkt olarak şık bir hava yaratabiliyor.

Desenli blazerlar

Desenleri denemek insanlara biraz daha zor geliyor. Ama deneyince ortaya güzel sonuçlar çıkabiliyor. O yüzden desen denemekten korkmayın. Ceketlerle birlikte farklı dokularda kullanabilirsiniz. Etek, deri pantolon, keten pantolon, saten gibi.

Takım blazerlar

Var olan blazer modellerinin takım elbiselerden yola çıkılarak yaratılan stil. Ceket ve pantolonun aynı desen veya renk olmasıyla oluşur. Ceketlerin altın düz renk veya desenli üst tercih ederek de kullanılabilir.

Eşofmanın üstüne blazer

Hem rahat hemde şık olmak istiyorsanız bu tarz tam size göre. Eşofman altlarının üstüne giyilen blazerlar gerçekten eşofmanın o rahatlığını atıp spor ve tarz bir görüntülü yakalayabiliyor.

Elbise olarak kullanılan blazer ceketler

Oversize blazer ceketler düğmelenerek elbise olarak kullanılabiliyor. Çizme ve kemerlerin tamamlayıcı olduğu bu elbiseler blazer ceketlere farklı bir yönden değerlendirmemizi de sağlıyor.