Burak Özçivit’ten şok hamle!

featured

Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları devam ederken, Gümüşlük bölgesinde yangın çıkması sonucu ünlü oyuncu Burak Özçivit’ten şaşırtıcı hamle geldi.

Orman yangınlarının devam ettiği ve bir çok köyün kül olmasıyla yüzlerce insanın hayatını kaybetmesinin yanı sıra Gümüşlük’te evi bulunan Özçivit ailesi bir karar aldı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti evini satacak mı?

Yaz boyunca eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile tatil yapan aile, Gümüşlük’te ki yangınların büyümesinin ardından endişelenen çift evlerini satışa çıkarma kararı aldı.

Burak Özçivit nereden ev alacak?

Evinin etrafının yanmasının ardından büyük korkuya kapılan Özçivit, Gümüşlük’te ki evinin satışının ardından Muğla Bodrum çevresinden yeni bir ev alacağı öğrenildi.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984’te İstanbul’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde fotoğrafçılık eğitimi alan oyuncu, 2003 Best Of Model yarışmasında gelecek vadeden seçildi. İlk oyunculuk deneyimini Kanal D de yayınlanan “Zoraki Koca” dizisinde Ömer rolü ile üstlendi. 2007’de “Musallat” adlı korku filminde rol alan Burak Özçivit büyük ses getirdi.
Seyircinin büyük sevgisini kazanan “Kara Sevda”, “Çalıkuşu”, “Muhteşem Yüzyıl” gibi dizilerde de başrole yakın roller üstlenerek büyük başarılara imza attı. Bir çok ödül töreninde çeşitli ödüllere de layık görülen Burak Özçivit, kendisi gibi başarılı oyuncu Fahriye Evcen ile dünya evine girdi. Özçivit şimdi ise “Kuruluş Osman” dizisinde başrol canlandırmakta.

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir