Çağla Şıkel: Biraz kıskanırlarsa hoşuma gider

featured

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün ünlü kozmetik markası Lancome’nin Bağdat Caddesi’nde düzenlediği özel davete katıldı. Yeni yıla dair konuşan Şıkel, “2021 hepimiz için zor bir yıldı. Yeni yıla, yeni umutlarla giriyoruz. 2022’yi elimden gelenin en iyisini yaparak, yoğun tempoda çalışarak geçireceğim. Çalışmak; insana enerji ve şifa veriyor, insanı güzelleştiriyor. Çabaladığım, ürettiğim, sevdiklerimle beraber güzel, mutlu, aşk dolu bir yıl diliyorum” sözlerini kullandı.

Ünlü sunucunun kendisine yöneltilen “Çocuklarınız sizi kıskanıyor mu?” sorusuna verdiği cevap dikkat çekti. Şıkel, “Şu an net bir şey söylemeyeceğim ama biraz kıskanırlarsa tabii ki hoşuma gider. Sürekli onlara odaklı bir hayat yaşadığım için bir miktar beni kıskanabilirler. Çocuklarım tarafından kıskanılmak hoşuma gider” dedi.

Konu çocuklarından açılmışken oğulları Kuzey ve Uzay ile yaptığı yardımlardan bahseden Çağla Şıkel, “Çocuklarım kıyafetleri sırasıyla giyiyorlar. Daha sonra Doğu’daki çocuklara gönderiyoruz. Kıyafetlerini ve oyuncaklarını kendileri ayırıp, ‘Hadi anne bunları ihtiyacı olanlara gönderelim’ diyorlar. Paylaşmayı seviyoruz. Çocuklarıma bunu aşıladığım için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir