‘Camdaki Kız’ın Muzaffer’i Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı!

featured

Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ da Muzaffer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Enis Arıkan’dan hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü oyuncu ikinci kez koronavirüse yakalandı.

Geçtiğimiz yaz aylarında koronavirüse yakalanıp hafif bir şekilde atlatan başarılı oyuncu Enis Arıkan’ın yeniden kovide yakalandığı öğrenildi. Arıkan, soğuk algınlığı nedeniyle gittiği hastanede test yaptırınca sonucunun pozitif çıktığını öğrendi.

Yeniden koronavirüse yakalanması karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Arkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “2. kez Korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum” dedi. Karantina sürecini evde geçiren ünlü oyuncu, bir takipçisinin canlandırdığı Muzaffer karakterine üzerinden yaptığı yorumu Instagram hesabından paylaştı.

Enis Arıkan’ın yayınladığı yorumda takipçisi, “Enis Arıkan’ın Muzo rolüyle herkesle mesafeliyken ikinci kez korona olması ve Hande Ataizi’nin ‘Cana’ rolüyle yakınlaşmadığı adam kalmayıp hiç corona olmaması. Gerçekten kötüye hiçbir şey olmuyor. Corona bile” demişti.

Ünlü oyuncu ise takipçisinin bu yorumuna “Duyduğum en haklı isyan” şeklinde yanıt verdi. Arıkan, bu diyaloğu 2,7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir