Cardano milyonerleri (ADA): Hayatının bahsini yapan kaç kişi var?

Cardano milyonerleri (ADA)

Cardano’da (ADA) benzeri görülmemiş bir patlama yaptı. Ve ayrıca Ethereum’un kendi kendini ilan eden rakiplerinden biri olarak değerlendirildi. Bu kripto topluluğunun en büyük coşkusundan yararlanır. Fiyatındaki son patlama ile karşı karşıya kalan, giderek daha fazla token sahibi yatırımlarının son derece verimli hale geldiğini görüyor.

ADA kripto para birimi yeni zirvelere ulaştı

Ağustos , Cardano ağının ADA tokenine para yerleştiren yatırımcılar için son derece verimli bir ay oldu . Aslında, bir ay içinde fiyatı, birim başına 1,32 dolardan (1 Ağustos’ta) 2,95 dolara (23 Ağustos’ta) çıkarak iki katından fazla arttı . Bu rakam, 2021 Mayıs ayının ortalarında ilk kez 2 doları aşan Cardano tokeni için yeni bir ATH’yi temsil ediyor. 

ADA

Birkaç analist, projeye duydukları coşkuyu açıklayarak zaten halka açık bir pozisyon almıştı. Amy Arnott , Morningstar portföy yöneticisi böylece sahada bir “Üç Büyükler” doğumunu tahmin oluşan BitcoinEthereum ve Cardano ikincisi üzerinde uzun zamandır beklenen akıllı sözleşmelerin sözde salımının yaklaşırken iddia edildi. 

Fiyattaki çılgın artış ilk olarak geçen Mart ayında Mary hard fork’un konuşlandırılmasıyla başlatıldı. Kurucusu Charles Hoskinson tarafından tarihi kabul edilen bu tarih, çoklu jetonu Cardano platformunda tanıttı. Uzun zamandır beklenen bu özellik, ağın, ADA belirtecine ek olarak, Ethereum’un ETH ve çeşitli ERC-20’leri barındırdığı şekilde diğer kripto para birimlerini desteklemesine izin verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir