Disney+ İçerikleri ve Fiyat Listesi

featured

Disney+, The Walt Disney Company’nin bir bölümü olan Disney Platform Distribution tarafından işletilen, Amerika Birleşik Devletleri’nde üst düzey (OTT) isteğe bağlı bir video hizmetidir. Bu hizmet Amerika Birleşik Devletleri’nde 12 Kasım 2019’da yayınlandı. Netflix ve Amazon Prime Video gibi diğer video abonelik sistemleriyle rekabet eden hizmet, The Walt Disney Company ve yan kuruluşlarının stüdyolarındaki film ve dizilere odaklanıyor.

Disney+ İçerikleri Neler?

Video Hizmetleri Hizmetleri Disney Entertainment Studios Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Disney Toon Studios, Disney Nature, Pixar, Blue Sky Studios, Savan Entertainment, Marvel Studios, Lucasfilm, 20th Century Studios, 20th Century TV Animasyonları, ABC İmzası, Ücretsiz Liste Formlar, Configuration FX Network, Hollywood Pictures, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures ve National Geographic için içerik. Ayrıca Disney’in 20th Century Fox’u satın almasından sonra çoğunluk hissesini alan ESPN + ve Hulu’dan gelen içeriğe de ev sahipliği yapacak.

Disney+ ailesi içeriği Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic dahil olmak üzere 5 başlık altında listelenmiştir. Altıncı unvanını yetişkin bir eğlence yıldızı olarak aldı. Bu hizmet, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Hulu’dan ve Latin Amerika’daki Star +’dan ayrı bir video akışı hizmeti olarak sunulmaktadır.

WandaVision, Falcon & Winter Soldier, Loki, Hawkeye ve ya …? Beş Marvel serisinin çıkacağı açıklandı. Marvel, 23 Ağustos 2019’da vizyona girecek. HANIM. Marvel, Moon Knight ve She-Hulk adlı üç dizinin daha Disney+ platformunda yayınlanacağını duyurdu.

Ayrıca, Disney Studios dışından üçüncü taraf içeriğine erişebilirsiniz. B. Mucizevi: Zagtoon Ladybug and Black Cat, Pijamas Kellerer, BBC Studio Bruy, Aardman Animations Chicken Escape. Üçüncü taraf içeriği bölgeye göre değişebilir.

DisneyPlus; Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures gibi stüdyolardan binlerce saatlik televizyon ve film içeriği. Bu eserlerden 1085 adedi Türkçe dublaj, 1529 adedi Türkçe altyazılıdır.

Disney+’ın Türkiye’deki üyelik ücreti ne kadar?

Disney+’ın Türkiye’de uzun zamandır beklenen fiyat politikasını da çok merak ettim. Platformun lansmanı ile Disney+ üyelik ücretleri açıklandı. Bu nedenle Disney+ Dijital Yayın Platformu için aylık abonelik ücreti 34,99TL’dir. Ancak, Disney+’ın yıllık üyesi de olabilirsiniz. Disney+ için yıllık üyelik ücreti 340,90TL’dir. Bu nedenle 10 aylık üyelik fiyatına Disney+ ilgi çekici içerikleri 12 ay boyunca izleyebilirsiniz. 

Disney Plus Özellikleri

Disney+ aradığınızdan çok daha fazla içerik ve özelliğe sahip. Netflix’e benzer bir yapı ile karşımıza çıkan Disney Plus’ın olmadığı söylenebilir. Disney Plus’ın özellikleri aşağıda gösterilmiştir.

  • Standart abonelik ile tüm orijinal içerikleri, gişe hasılatını, dizileri, programları, kısa içerikleri ve belgeselleri izleyebilirsiniz.
  • 10 adet cihaz ekleyip 7 farklı profil ile Disney Plus’ı kullanabilirsiniz.
  • Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile tüm içerikleri ek ücret ödemeden 4K UHD çözünürlükte izleyebilirsiniz.
  • Çocuk profilleri oluşturabilirsiniz.
  • Aynı anda dört farklı ekranda izleme işlevini etkinleştirebilirsiniz.
  • GroupWatch özelliği sayesinde sanal bir izleme partisi oluşturabilir ve arkadaşlarınızla aynı içeriği aynı anda izleyebilirsiniz

Disney+ Türkçe altyazı var mı?

Disney Plus ile Disney, Marvel, Pixar, Netgeo, FX, 20th Century Studios, Star Wars gibi stüdyoların ürettiği animasyonları, dizileri ve filmleri Türkçe altyazılı ve dublajlı olarak izleyebilirsiniz. Altyazılı veya dublajlı çoklu dil seçenekleriyle Türkçe olarak mevcuttur.

Disney Plus Hangi Cihazları Destekliyor?

Disney + birçok web tarayıcısını, mobil cihazı, akıllı TV’yi ve hatta oyun konsolunu destekler. Bu, Disney+’ı bilgisayarınızdan, Android veya iOS cihazınızdan ve akıllı TV’nizden kolayca izleyebileceğiniz anlamına gelir.

Disney+ Üyeliği Neleri Kapsıyor?

Disney+ üyesi olarak platformun sunduğu eğlenceli görüntüleme yöntemlerini deneyimleyebilirsiniz. İlk olarak, bir üyelik, dört farklı cihazdan Disney+’ın maceralı dünyasına dalmanıza olanak tanır. Disney+’ın kullanıcılarına sunduğu bir diğer önemli hizmet ise içeriği internet bağlantısı olmadan görüntüleyebilmesidir. Elbette bunu yapmak için öncelikle istediğiniz içeriği desteklenen bir cihaza indirmeniz gerekiyor. İhtiyacınız olan içeriği cihazınıza indirin ve Disney+’ın benzersiz içeriğini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, internet olmadan izleyin. Disney+ dünyasındaki bir diğer benzersiz televizyon deneyimi ise Group Watch. GroupWatch özelliği sayesinde, aynı bölgede olmayan arkadaşlarınız ve ailenizle istediğiniz içeriği aynı anda izleyebilirsiniz! Böylece akrabalarınızla birlikte olmak zorunda kalmadan bir dizi veya film gecesi planlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir