Ekrem İmamoğlu’ndan bir ilk!

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan, bir ilk.

İstanbul’da bir çok yeniliğe imza atan İmamoğlu, Hacı Beşktaş-i Veli Serçeşme etkinliği adı altında, Yenikapı miting alanında, büyük bir festivale imza atıyor.

Bir çok sanatçının yer alacağı festivali, sosyal medya hesabından duyuran Ekrem İmamoğlu, tüm Anadolu halkını ve tüm İstanbul halkını bu büyük festivalde birlik olmaya davet etti.
Ekrem İmamoğlu, Twitter, İnstagram gibi sosyal medya hesaplarından yaptığı katılım çağrısını şu sözler ile ifade etti;

“Sevgili dostlar, canlar, kardeşler ve sevgili hemşerilerim; hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. UNESCO Hacı Beştaş-i Veli yılında, gözbebeğimiz İstanbul’da büyük Hacı Bektaş-i Veli festivali yapmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul’da bu kapsamda yapılmış ilk Hacı Bektaş-i Veli etkinliğinde kalp kalbe, gönül gönüle olacağız. Onun değerlerini, insan, doğa sevgisini, farklılıklara olan hoşgörüsünü ve barışa olan sonsuz inancını hep birlikte anacağız. Anadolu’nun dört bir yanından canları, bu etkinlikte bir olmaya davet ediyorum.”

Hacı Bektaş-i Veli etkinliği nerede ve hangi gün olacak?

27-28 ve 29 Ağustos tarihinde Yenikapı miting alanında düzenlecek olan festivale katılacak sanatçıların listesi ise şu şekilde;

-Arif Sağ
-Musa Eroğlu
-Yavuz Top
-Kardeş Türküler
-Tolga Sağ, Muharrem Temiz, Cengiz Özkan
-Şevval Sam
-Ahmet Aslan
-Yeni Türkü
-Mikail Aslan
-Ender Balkır
-İlkkay Akkaya
-Dertli Divani
-Moğollar
-Metin, Kemal Kahraman
-Fuat Saka
-Grup Abdal
-Cem Adrian

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir