Emre Kınay’dan olay yaratan açıklama: Türk toplumunun erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar!

featured

Başarılı oyuncu Emre Kınay, yine çok konuşulan bir açıklama yaparak tepkilerin odağı oldu. ‘Güneşi Beklerken’, ‘İki Aile’, ‘Güneşin Kızları’ gibi başarılı yapımlarda yer alan ve son olarak ‘Ramo’ adlı dizide rol alan Kınay, Narmin Balayeva’nın sunuculuğunu yaptığı ‘Poster’ programının konuğu oldu. Dikkat çeken açıklamalar yapan ünlü oyuncu, sosyal medyada tepkilerin odağı oldu.

Programda sunucu Bayaleva’nın, “Kız babası olmak bir erkeğe ne kadar?” sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerinde toplayan Emre Kınay, “Baba için kız evlat, anne için ise erkek evlat bambaşka” diyerek konuşmasın şu şekilde devam etti:

“Özellikle biz kentli babalar, kentli anneler gibi yapmıyoruz. Kentli babalar olarak kızlarımızı iyi yetiştiriyoruz. Kırsal da derneklerle, yaşamsal bağlarla kız çocuklarımızı okumaya teşvik ederek medeniyete ulaştırmaya çalışıyoruz. Türk toplumunun erkeklerinde ise sıkıntı var. Yetiştirilme tarzları, kadına bakışları ve sosyal hayatın içinde… O yüzden buradaki sorumluluğu da hiç çekinmeden kadınlara veriyorum. Çocuklarını iyi yetiştirmeleri lazım.”

Oyuncu Emre Kınay, bu açıklamasının ardından çok geçmeden sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Ünlü oyuncuya tepkisini gösteren sosyal medya kullanıcıları “Kendi oğluna hizmet etmek zorunda bırakılıyor kadınlar yahu ne yetiştirmesi”, “Hiç çekinmeden sorumluluğu kadınlara veriyormuş”, “Erkekleri de kadınlar yetiştiriyor safsatasından bıktık” gibi yorumlar yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir