En İyi Araba Kiralama Uygulaması

featured

Geziler, hafta sonu kaçamakları veya sadece işe gidip gelmek için bir araca mı ihtiyacınız var? Artık sadece günübirlik araç kiralamak yerine, dakika ya da saatlik araç kiralayabilirsiniz. Üstelik bunu IOS veya Android telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama üzerinden de yapabilirsiniz. Bu Türkiye’nin en popüler araç kiralama uygulaması! 

  1. TikTak Araç Kiralama Uygulaması

TikTak araç kiralama uygulaması ile seçilen otoparklarda dakika bazında TikTak araç kiralayabilirsiniz. Bu hizmetten 7 gün 24

saat yararlanabilirsiniz.

Saatlik planlar daha avantajlıdır, ancak kullandığınız kadarını dakika bazında kiralayarak da ödeyebilirsiniz. Günlük kiraladığınızda kilometre paketlerinden birini satın alabilirsiniz. Pass satın almazsanız, km başına ücret ödemeniz gerekir.

Dakikasına göre kiralamak isterseniz dakikasına göre ödersiniz. Her kiralamada 200 km kullanma hakkınız vardır. 200 km’yi geçerseniz, dakika paketine ek olarak ekstra km paketi ödemeniz gerekir.

Aracınızı teslim etmek istediğinizde park etmenin yasak olduğu bir yere veya İspark otoparklarına park edebilirsiniz. Kiraladığınız arabayı şehir dışına sürebilirsiniz ancak arabayı kiraladığınız şehre teslim etmeniz gerekmektedir. TikTak arabaları elektrikle çalışır. Uygulamayı iOS veya Android işletim sistemli tüm akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

  1. MOOV Araç Kiralama Uygulaması

Moov araç kiralama uygulaması ile saatlik, dakikalık veya günlük olarak araç kiralayabilirsiniz. Size en yakın aracı uygulama üzerinden bulabilirsiniz. Dilediğiniz kadar kullanabilir ve uygulamadan görebileceğiniz iş alanında bırakabilirsiniz.

Moov araçlarını Ankara, İstanbul, İzmir’de kiralayabilirsiniz. Ayrıca Ankara’da araç kiralayabilir ve İstanbul’a teslim ettirebilirsiniz. Ancak banliyö uygulaması yalnızca bu üç şehir için geçerlidir.

Uygulamayı App Store ve Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra üye olmalısınız. TC Ehliyetinizin fotoğrafını kimlik numaranızla birlikte yüklersiniz. 5 saniyelik bir video kaydedip yükleyerek üyeliğinizi tamamlıyorsunuz. Bu videoyu dijital bir sözleşme için istiyorlar. Üyeliğiniz 6 saat içinde onaylanır ve ardından araç kiralamaya hazırsınız.

Uygulama ile arabanın kapısını açıyorsunuz, anahtar torpido gözünde. Aracı teslim ettiğinizde anahtarı torpido gözüne koyup uygulama ile kapıyı kilitliyorsunuz. Moov otomatik şanzıman. Ankara, İstanbul ve İzmir’deki Petrol Ofisi istasyonlarından ücretsiz benzin alabilirsiniz. Petrol Ofisi olmayan başka bir akaryakıt istasyonuna giderseniz ücretini kendiniz ödersiniz. 

  1. YOYO Araç Kiralama Uygulaması

Yoyo araç kiralama uygulaması IOS ve Android telefonlarda hızlı hizmet vermektedir. Uygulamada 1 saat gibi kısa bir süre için araç kiralayabilirsiniz.

Bu uygulamada vale hizmetini dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Vale hizmetini kullanırsanız, YOYO nerede olursanız olun aracı size getirir ve siz de aynı şekilde görevlilere iade edersiniz. Ancak bunun için ekstra ödeme yapmanız gerekiyor. Başvuru ücretleri hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Kullandığınız gazın parasını ödüyorlar. Yoyo araçlarında araç tanımlama sistemi bulunmaktadır. Shell istasyonlarıyla anlaşmaları var, benzini ödemeden doldurabilirsiniz.

Üye olmak için web sitesini ziyaret edebilir veya Yoyo mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama, yıllık abonelik ücreti alıyor. Ücret 249 TL’dir. Abonelik size bir takım avantajlar sağlar, hepsini web sitesinde görebilirsiniz. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra size bir üyelik kartı verilecektir. Daha sonra Yoyo’dan kiraladığınız aracın kapısını üyelik kartınız ile açıyorsunuz. 

  1. ZipTrip Uygulaması

ZipTrip araç kiralama uygulaması ile aracınızı satın aldığınız yere bırakıp saatlik veya günlük olarak kiralayabilirsiniz. Önceden rezervasyon yaparak araç kiralarsınız. Arabanın kilidini rezervasyon sırasında uygulamadan açarsınız. Teslim etmek istediğinizde anahtarı torpido gözüne bırakıp uygulama olmadan aracı kilitleyip satın aldığınız yere geri getiriyorsunuz.

ZipTrip uygulamasında ücretsiz üyelik seçeneği vardır. Dilerseniz yıllık premium abonelik seçeneklerinin yanı sıra farklı planlar kapsamındaki avantajları da değerlendirebilirsiniz. Yeni ZipFlex hizmetiyle, uygulamadan size en yakın alanı seçebilirsiniz. Bu hizmet ile dakika, saat ve günlük kiralama yapabilirsiniz. 

  1. Zuppin

Zuppin araç kiralama uygulaması diğer uygulamalardan farklı olarak otobüs, orta boy otobüs ve minibüs kiralamanıza olanak tanır. Şehir içi ve şehirler arası 7/24 şoförlü lüks araç kiralayarak sadece kullandığınız kadar ödersiniz. Zuppin uygulamasını App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Skyscanner ile şehirdeki en ucuz kiralık arabaları bulun

Skyscanner, hangi şehri ziyaret ediyor olursanız olun, seyahatiniz için en ucuz kiralık arabayı bulmanızı kolaylaştırır.

Şehirden araç kiralamak, turunuzdan en iyi şekilde yararlanmanız anlamına gelir. Bilmediğiniz toplu taşıma sistemleri ile uğraşmak zorunda değilsiniz. İster yoğun iş toplantıları ya da sevgilinizle romantik bir kaçamak arasında zikzak çiziyor olun, araba kiralamak etrafta dolaşmayı ve daha fazlasını keşfetmeyi kolaylaştırır.

Skyscanner, dünyanın en büyük araç kiralama şirketleri ve acentelerinin yanı sıra birçok ülkede önde gelen yerel uzmanlarla birlikte çalışır. Birden fazla araç kiralama lokasyonumuz olduğundan, dünya çapında yüzlerce şehirde en iyi araç kiralama seçeneklerini sunabiliyoruz.İster Aberdeen’de bir Audi arabası, ister Viyana’da bir Volkswagen aracı arıyor olun, Skyscanner en iyi fiyata en iyi kiralık arabayı bulmanıza yardımcı olabilir.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir