En İyi Ücretsiz Steam Oyunları Nelerdir?

featured

Steam dünyası oyun severlere birçok oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Gelişmiş alt yapı hizmetleriyle sizlere alanında en kaliteli oyunları ücretsiz olarak oynama fırsatı sunuyor. Ücretsiz oyunlar kategorisinde birçok farklı tarz oyun bulunuyor. Bu oyunlar oyun severlerin ilgisine hitap eden, gelişmiş grafik yapılarıyla, sürükleyici oyunlar olma özelliğine sahiptir.

DSS World Edition

Simülasyon oyunları içerisinde kaliteli grafikleriyle ön plana çıkan oyunlardan birisi de DSS World Edition oyunudur. Oyun piyasaya çıktığı ilk günden bu yana kişiler tarafından ilgiyle oynanan bir oyun haline dönüştür. Bu oyun sizlere pilotluk yapma fırsatı sunuyor. Havacılık sektörüne meraklı olan kişilerin ilgisine hitap eden oyun gelişmiş grafikleriyle ön plana çıkıyor.

Aynı zamanda oyunun en önemli artılarından birisi de oynanış biçiminin kolay olmasıdır. Kolay oynama olanaklarıyla oyuncularına kaliteli bir deneyim yaşatıyor. Oyunda iki tane savaş uçağı bulunuyor. Bu savaş uçaklarını istediğiniz gibi uçurabilirsiniz. Ancak oyunun en büyük negatif özelliği diğer uçakların parayla satın alınıyor olmasıdır. Bu özelliği oyuncular tarafından eleştirilse de oyun genel anlamda Steam platformunda en çok indirilen ücretsiz oyun kategorisinde yer alıyor.

Warframe

FSP oyunu severler için en iyi ücretsiz edinilebilen oyunlardan birisi de warframe oyunudur. Aksiyon kategorisine sahip olan oyunda aksiyon dolu anları sürükleyici bir şekilde yaşayabilirsiniz. 2013 yılında ortaya çıkan oyunun milyonlarca oynayıcısı bulunuyor. Oyunun en önemli artısı sürekli olarak güncelleme alıyor olmasıdır. Yeni gelen güncellemelerle oyun kendisini sürekli geliştiriyor. Böylelikle daha geniş kitlelere hitap eden duruma geliyor.

Oyunu hem online he de single oynayabilirsiniz. Dünyanız için tehdit oluşturan düşmanlara karşı takım arkadaşlarınızla birlikte savaşabilirsiniz!

Metin 2

Uzak doğu dünyasında yolculuk etmek ister misin? Metin2 sizleri uzak doğuda bir yolculuğa çıkarıyor. MMOG tarzında olan oyun piyasaya çıktığı ilk günden bu yana geniş oyun kitlesine ulaşmış durumdadır. Oyunda birçok farklı karakter mevcuttur. Her karakterin kendine has yapısı bulunuyor. Savaşçı, sura, şaman, ninja karakterleriyle oyunu oynayabilirsiniz. Oyunda kendinizi geliştirmeniz için seviyenize uygun canavarlarla savaşmanız gerekiyor.

Canavarlarla savaştıkça kendinizi geliştirip seviye atlarsınız. Aynı zamanda oyunda ilerleyen seviyelerde bayrak savaşları da yapabilirsiniz. Metin2 arkadaşlarınızla ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Steam oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Serena

Korku oyunu severler için tasarlanmış olan Serena oyunu Steam platformunda ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Gelişmiş grafik yapısıyla ön plana çıkan oyunda birçok aksiyon dolu sahne bulunuyor. Oyunda küçük bir evin içerisinde karısını arayan adamın hayatını oynuyorsunuz.

Macera ve korku dolu bir oyun olan Serena en çok indirilen oyunlar kategorisinde yerini alıyor. Oyunda aynı zamanda birçok korku dolu sahne bulunuyor. Korku oyunlarına karşı tutkusu olan kişilerin 1 numaralı tercihidir. Serena korku oyununa Steam platformundan sahip olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir