Erkan Petekkaya ateş püskürdü: Yalancı yoksunlar

featured

TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından “Acun Ilıcalı’nın Petekkaya’yı” kovduğunu iddia eden internet sitesine ateş püskürdü.

Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi rolünü canlandıran Erkan Petekkaya bir anlaşmazlık sonrası diziden ayrılmıştı. Diziden ayrılmasını kovuldu şeklinde haber yapan bir intersitesine sert ifadelerle yanıt veren Petekkaya, “Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar” dedi.

İşte Erkan Petekkaya’nın sosyal medyada yayınladığı ve daha sonra sildiği o mesaj;

“Ben hiç bir yerden kovulmadım !!!!!!!!! Ahlaksız haberciler terbiyesizliğin son noktaları ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar. Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edeceğim Allah belanızı versin bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter ne Acunu ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin . zavallılar gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum. hayırlısıyla. Allah yüreginize iyilik versin.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir