Ferman Akgül’den müjdeli haber! Ünlü şarkıcı 10 yıllık hayat arkadaşıyla dünyevine girdi

featured

Ünlü müzik grubu ‘maNga’nın solisti Ferman Akgül, 2019 yılından beri birlikte olduğu hayat arkadaşı Bettina Kuperman ile dünyaevine girdi. Bodrum’da aileler arasında yapılan nikah töreninde bir ömür mutluluğa ‘evet’ diyen çift, tören sonrası verdikleri pozları sosyal medyadan paylaştı.

Müjdeli haberi hayranlarına duyuran 42 yaşındaki şarkıcı, nikah töreninde çekilen kareleri “Çocuklu ve evli… İki ülke arasındaki belge farklılıklarından dolayı ‘orada mı olsun, burada mı?’, ‘Yazın mı olsun, kışın mı?’ ‘Yok çocuklar doğuyor, bir bekleyelim’ diye diye on sene geçmiş. Her seneki Christmas ve doğum günüm kombosuna bir de ‘resmi nikahımızı ekleyelim artık’ dedik. Kısacası biz evlendik. Seni seviyorum Bettina Kuperman Akgül. Artık resmi olarak Sivas ve Ankaralısın… 26.12.2021! Şahitlerimiz Özgür Can Öney, Alper Akgül ve Bodrum Belediye’sine teşekkürlerimizle” notuyla Instagram hesabından yayınladı.

Mutlu halleri gözlerden kaçmayan çiftin paylaşımına kısa sürede 49 bin beğeni gelirken, Yekta Kopan, Erdem Yener, Murat Cemcir, Ayşe Özyılmazel, Göksel ve Kalben gibi ünlü isimlerde tebrik yorumları yazdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir