Gülben Ergen yılbaşı planını açıkladı!

gülben ergen

Geçtiğimiz gün Akmerkez’de bir restoranda toplantıya katılan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Müzik ve oyunculuk kariyeri dışında yeni bir alanla ilgili çalışmalar yaptığını söyleyen Ergen, “28 yıldır televizyon, sahne ve en iyi bildiğim iş müzik ve oyunculuk. Şimdi yepyeni bir alan katıldı hayatıma, bunu da çok önemsiyorum. Cilt bakımını bitkisel olarak yapmak için içeriğinin temiz olması gerekiyor. Kendi iş trafiğim devam ederken bunun sorumluluğu geldi. O yüzden beni sürekli toplantılarda görüyorsunuz” dedi.

gülben ergen

 

Yeni yılda Ankara’da sahne alacağının haberini veren Gülben Ergen, “İlk kez yılbaşına Ankara’da gireceğim, hatta çocuklar ‘Bizde gelelim mi? Önce Anıtkabir’e gideriz, sonra yılbaşını kutlarız’ dediler” şeklinde konuştu.

gülben ergen gösteri

Yakın zaman önce göz operasyonu geçiren ünlü şarkıcı, “İyi ki olmuşum, çok uzun zamandır ihmal ediyorum. Bir gözlük arabada, bir gözlük cebimde. Diğerinin camını siliyorum falan, zorlanıyorum. Büyük rahatlık” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir