Gülben Ergen’den sanatçıların hedef gösterilmesine tepki!

featured

Sanatçı GÜlben Ergen Yeni Asır gazetesi tarafından manşetten hedef gösterilmesine tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ergen, “Ayıp bu manşet” dedi.

Yeni Asır sanatçıları hedef gösterdi

Yeni Asır manşetten yayımladığı haberinde sanatçılar Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emre Kınay, Şevval Sam, Burcu Biricik, Murat Boz, Hazal Kaya ve Fazıl Say’ı; “Help Turkey” etiketi ile paylaşım yaptıkları gerekçesiyle, “siz hangi ülkenin sanatçılarınız” başlığı ile hedef gösterdi.

Ergen ve Say’dan manşete tepki!

Sanatçı Gülben Ergen ve Ece Dağıstan Say’dan Yeni Asır’ın manşetten sanatçıların hedef gösterilmesine tepki geldi.

Ergen sosyal medya hesabından şunları yazdı; Hepsi bizim sanatçılarımız!! Ayakta alkışlanacak sanatçılarımız!! Ülke yanıyor. Hale bak. Ne isterseniz sanatçılardan? Duygusaldır sanatçı… Vefa minnet doludur izleyicisine, dinleyenine. Çabalamak ister. Yıllarca duyduğu alkışı, ülkesi insanına sevgisiyle, hassasiyetiyle vermek ister. Sanatçının duruşu ve kitleleri siyasetin çooook üstündedir! Gelen giden çok olur #sanatçı kalır! Yaşaması, sahnesi, giyimi, özel hayatı, tercihleri, fikirleri hep mi batar!! Hep mi kırılır bu yürekler! Ayıp bu manşet #ayıp

“Zamanında İzmir’imin her evine giren Yeni Asır evlerimizden kapı dışarı edileli çoook oldu” diyen Ece Dağıstan Say ise Yeni Asır’ın haberine şöyle yanıt verdi;

“O YENİ ASIR adının hemen solunda bir slüet var görüyor musunuz? O fotoğrafını birer terörist gibi yayınladıkların Türkiye’nin gerçek vatanseverleri işte, ve o silüetin izindeler. Seni atınca geriye sadece onlar kalıyorlar ve harika bir KAPAK çıkıyor ortaya.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir