Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

Alışveriş yapmaya eskiden yakındaki mağazalara gidiliyordu. Az çeşit ve az satıcı arasından seçim yapmak oldukça kolaydı. Günümüze gelindiğinde ise durum çok değişti. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte alışveriş standartları da gelişti. Artık evden dışarı çıkmadan istenilen ürüne ulaşmak çok kolay. Üstelik ürünlerin çeşitliliği ve satıcıların sayısı da fazlaca artmış durumda. Oturduğunuz yerden dünyanın her bölgesinden alışveriş yapabilirsiniz. Tabi bu durum da güvenilirlik problemini ortaya çıkardı. Güvenilir yurtdışı alışveriş siteleri arıyorsanız, bu yazıyı okumanız gerekmekte. İşte güvenilir yurtdışı alışveriş siteleri:

  • Aliexpress
  • Amazon
  • Ebay
  • Focalprice
  • Etsy
  • Banggood
  • Dresslily

 

Bu siteler üzerinden uygun fiyatlara sipariş oluşturabilirsiniz. Sitelerin hepsi güvenlidir. Dikkat edilmesi gereken bireysel satıcıların yer aldığı sitelerdir. Burada dikkat etmeniz gereken durum ise, satıcıların aldıkları puanlar ve yorumlardır. Şimdi bu siteleri ayrıntılarıyla inceleyebiliriz.

 

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

 

Aliexpress

Aliexpress sitesi en çok bilinen yurtdışı alışveriş sitelerindendir. Satıcıların neredeyse tamamı Çin vatandaşıdır. İçerisinde 3 milyona yakın satıcı bulunmaktadır. Hal böyle olunca uygun fiyatlara birçok ürünü bulabiliyorsunuz. Özellikle elektronik ürünler bunların içinde en çok ünlü olanlar. Site içerisinde ücretsiz kargo seçenekli ürünler bulunmaktadır. Ayrıca aklınızda bulunması gereken şey ise satın aldığınız ürünün elinize ulaşması 15 ile 50 gün arasında olabilir.

 

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

 

Amazon

Amazon’un dünyanın en büyük yurtdışı alışveriş sitelerinden olduğu yönünde iddialar bulunmaktadır. Öyle ki 50’den fazla ülkeye satış gerçekleştirmektedir. Amazon’un ürün yelpazesi epey gelişmiştir. Bu yüzden her kesime hitap edebilmektedir. Amazon’u sıklıkla takip etmekte yarar var çünkü belli zamanlarda indirimler yapmaktadır. Böylelikle aradığınız ürünü uygun fiyata bulabilirsiniz.

 

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

 

Ebay

Ebay, eski bir alışveriş sitesidir. Merkezini ise Amerika oluşturmaktadır. Gittigidiyor sitesinin iş ortaklarından da birisidir. Bu yüzden Ebay’in çalışma prensibine alışık olabilirsiniz. Yeni ürünler bulunduğu gibi ikinci el ürünler de mevcuttur. Site size açık arttırmaya katılmayı da sağlamaktadır. Bu sayede aradığınız ürüne teklif verebilir ve belki de çok uyguna istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Burada yine satıcıların puan ve yorumlarına dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

 

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

 

Etsy

Zanaatkarların ve sanatçıların online alışverişte tercih ettiği bir sitedir. Burada ürünler el yapımıdır. El yapımı ürünler tahmin ettiğiniz üzere diğer ürünlere göre daha pahalı olmaktadır. Aradığınız şey şık ve tasarım özelliklerini barındırıyorsa, bakmanızda fayda var. Satılan ürünlerin görsellerinin yanında ayrıca ürün yapılış videoları da bulunmaktadır. Böylece satın alacağınız ürünün nasıl yapıldığını izleme şansı elde edebilirsiniz.

 

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

 

Banggood

Son zamanlarda reklam sayısını epey arttıran Banggood, kullanıcı sayısını da arttırmıştır.  Banggood, Çin merkezli olmasına rağmen deposu Amerika’da bulunmaktadır. Bu sayede ürün yelpazesi de epey geniştir. Tekstil ürünlerinde, elektronik ürünlere kadar aradığınızı bulabilirsiniz ve tüm bunların hepsi uygun fiyatlıdır. Site neredeyse çoğu ürününe kargo ücreti istememekte ve kolayca iade talebi oluşturulabilmektedir. Bu sitenin güvenilirliğini arttıran diğer etmen ise satıcının direkt Banggood olmasıdır.

 

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

 

Dresslily

Dreslily; tekstil ve aksesuar arayanlar için oldukça avantajlı bir alışveriş sitesidir. Kullanıcıların çoğunu Amerikan vatandaşları oluşturmaktadır. Uygun fiyatlara güzel kıyafetler bulabilirsiniz. Belirtmekte fayda var; kargo ücreti ödemek istemiyorsanız 39 Dolar gibi bir alt limit mevcuttur. Satın aldığınız ürünler ise elinize üç hafta içerisinde ulaşacaktır.

 

Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Siteleri

 

Focalprice

Bu site de Türkçe dil desteği bulabilirsiniz. Bu durumda Türk vatandaşları tarafından çokça kullanılmasının sebebini açıklamaktadır. Focalprice, Hong Kong merkezli yurtdışı alışveriş sitelerindendir. Sitede uygun fiyatlara orijinal ürünler bulabilirsiniz. Ayrıca elektronik ürünlerinde garantisi bulunmaktadır. Üstelik 3 ay ile 6 ay arasındaki bir zaman diliminde satın almış olduğunuz ürünü geri iade edebilme imkanınız bulunmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir