iPhone’da Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır?

iPhone’da müzik paylaşma nasıl yapılır kısmı son zamanlarda en merak edilen konulardan bir tanesidir. Parçalardan albümlere, radyo istasyonlarından listelere kadar akla gelen birçok şeyi çeşitli sosyal medya platformları üzerinde paylaşımları çok kolay olacak. Her ne kadar karmaşık ya da zorlu bir işlem gibi dursa bile belirli adımları takip etmek kısa sürede paylaşım için olanakları sunmaya yardımcı olacak. Bunun için web üzerinde Apple Music üzerinde müzikleri açan bir bağlantı ya da HTML kodu kopyalamak dahi yeteri olacak.

Adım Adım iPhone’da Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır?

iPhone’da müzik paylaşma sırasında belirli adımları takip etmek yeterli olacaktır. Bunun için;

  1. apple.com sayfasının kenar kısmındaki çubuk üzerinde yer alan şimdi dinle, göz at ya da radyo kısmını tıklamak gerekir.
  2. O an parça ya da albüm olarak hangi öge paylaşılacaksa onu aratmak ya da ögeye gitmek, ardından da daha fazla düğmesine tıklamak yeterli olacaktır.
  3. Paylaş kısmının seçilmesinin ardından hangi sosyal medya platformu üzerinde paylaşım yapılacaksa onu seçmek gerekir.
  4. Twitter üzerinden paylaşım yapılacaksa; Bağlantı adresi ile giriş yapmak gerektiği anlarda giriş yapılmalıdır ve bağlantı adres yayınlanabilecek biri pencere açmak yeterli olacaktır.
  5. Facebook üzerinden paylaşım yapılacaksa; Bağlantı adresi ile giriş yapmak gerektiği anlarda giriş yapılmalıdır ve bağlantı adres yayınlanabilecek biri pencere açmak yeterli olacaktır.
  6. Gömme kodu kopyalanarak işlemler yapılacaksa gömülür Apple music çalar kısmından HTML kodlarını pano kısmına kopylamak gerekir. Örnek verilecek olursa web sitelerine ya da web günlük kısmına Apple music albümü ya da listesine eklemek için tercih edilebilir.
  7. Bağlantı kopyalama ile işlemle yapılacaksa bağlantı pano kısmında kopyalanır. Bağlantı üzerine tıklandığı zamanlarda müzikler web üzerinde Apple music kısmında açılacaktır.

Kişiler işlemler sırasında bağlantılara tıkladıkları zaman parça, albüm ya da liste anlık olarak web üzerinden Apple music ile açılacaktır. Burada yer alan parçalar ise albüm ya da liste üzerinde çalışabilir. Kişiler diledikleri an kendi arşivlerine ekleme yapabilecekler ya da daha fazlasını yapmak için hak sahipleri olabilecektir.

Bilgisayar ya da aygıt üzerinde müzik ya da iTunes uygulamaları yer alıyorsa uygulamaları direk olarak web üzerinden Apple Music üzerinden açabilecek ve sol alt köşede bulunan bağlantıya tıklamak sonucu istenen işlemlere erişilebilecektir.

iPhone’da Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır?

iPhone Kulaklık Paylaşmadan Müzik Paylaşma Nasıl Yapılacak?

iPhone müzik paylaşımları sırasında kulaklık olmadan işlemlerin nasıl yapılacağı merak edilen konulardan bir tanesi olmaktadır. İOS 13 sahipleri tarafından sunulan özellik çok keyifli ve işlevsel bir özellik olmasından dolayı kulaklık paylaşmadan müzik paylaşma fırsatları en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır.

Müzik tutkunları için beraber müzik dinleme özelliği uzun zamandır kullanıma sunulan özelliklerden bir tanesi oluyor. İOS 13.1 sürümü kullanan kişiler için yer alan özellik ile belirli markalara ait kulaklıkları tercih etmek gerekir. Ardından müzik dinlenen servisin bir cihaza bağlanmasına yardımcı olan panel açmak gerekir. Açılması gereken müzik dinleme platformlarının bazen sol alt köşesinde olduğu gibi bazen ortasında yer almaktadır. Bu yüzden ona dikkat etmek gerekir. Diğer cihazlar sekmesinden Apple music kısmından açılan ekran üzerinden sesi paylaş kısmına tıklamak istenen alanda paylaşım fırsatları sunuyor. Fakat paylaşılmak istenen müzikler için kişilerin yan yana olması gerekiyor. Karşı tarafın cihazına müzik paylaşım talebi gitmesinin ardından kabul edilmesi ile beraber dinleme fırsatları anlık olarak meydana gelmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir