Işın Karaca’nın Aleyna Tilki yorumuna Havva Öztel’den yanıt gecikmedi

featured

Genç yaşında yıldızı parlayan 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde iş adamı Haldun Demirhisar ile iki defa görüntülenince, ikilinin aşk yaşadığı ile ilgili haberler yapılmıştı. Ünlü şarkıcı Işın Karaca da sosyal medya paylaşımı ile konuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Arnavutköy’de bir mekanda yemek yedikten sonra çıkarken görüntülenen Tilki’ye aracına kadar eşlik eden Demirhisar, o esnada kendilerini görüntüleyen gazetecilere zafer işareti yapmıştı.

Ünlü iş adamıyla görüntülenmesi ile magazin gündemine bomba gibi düşen Aleyna Tilki, gazetecilerin “Haldun Bey ile bir ilişki yaşadığınız haberleri doğru mu?” sorusuna “21 yaşındaki popçu, “Aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız” şeklinde yanıt vermişti.

58 yaşındaki ünlü şarkıcı Işın Karaca ise sosyal medya hesabından “Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allah’ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!” ifadelerini kullanarak konuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Karaca’nın bu sözleri üzerine genç şarkıcının annesi Havva Öztel’den konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Öztel, Habertürk’e yapıtğı açıklamada “Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne, bunu dile getiriyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir