Kadınları Anlama Rehberi

featured

Kadınların anatomik olarak erkeklere benzer olmalarına rağmen davranışları ve motivasyonları genellikle tamamen farklı görünmektedir. Kadınları anlamaya çalışmak sinir bozucu olabilir, ancak biraz bilgiyle çok daha kolay olabilir. Kadınlar hakkında anlaşılması gereken ilk şeylerden biri, onların yekpare bir grup olmadıklarıdır. Birçok farklı erkek türü olduğu gibi, birçok farklı kadın türü de vardır. Hatırlanması gereken en önemli şeylerden biri, genel bir kural olarak kadınların kendine güvenen ve ne istediklerini bilen erkeklerden etkilenmesidir. Kadınları anlama rehberi günümüzde oldukça önemli bir konuyu teşkil eder.

Bir özgüven havası yansıtabilirseniz, kadınlarla daha başarılı olmanız muhtemeldir. Hatırlanması gereken bir diğer önemli şey, kadınların genellikle kendilerinden farklı şeylere ilgi duymalarıdır. Ona onu ve ihtiyaçlarını anladığınızı gösterebilirseniz, sizden etkilenme olasılığı daha yüksek olacaktır. Kadınlar aynı zamanda onları güldüren erkeklerden etkilenir. Eğer onu güldürebilirsen, dikkatini çekebilir ve onu tutabilirsin. Son olarak, kadınlar genellikle hassas ve anlayışlı erkeklerden etkilenir. Onlara duygularını önemsediğini gösterebilirsen, senin yanında olmak istemesi daha muhtemel olacaktır.

Kadınlar Nasıl Düşünür?

Kadınların duyguları ve düşünceleri hakkında konuşmaları ve kendilerini bağlı ve desteklenmiş hissetmek için partnerleriyle düzenli iletişim kurmaları gerekir. Eğer erkekseniz, partnerinizle konuşmak için her gün zaman ayırdığınızdan emin olun. Bu, birlikte akşam yemeğine oturmaktan ve gününüz hakkında konuşmaktan yürüyüşe çıkmaya ve geleceğe yönelik planlarınız hakkında konuşmaya kadar her şey olabilir.

İletişim, güçlü bir ilişkinin anahtarıdır. Kadınların duygusal desteğe ihtiyacı vardır ve  aynı zamanda kadınları ihtiyaç duyduğu bir diğer şey de duygusal destektir. İhtiyaç duyduklarında yanlarında olmaları için ortaklarına güvenebileceklerini hissettirmeniz gerekir. Bu genellikle duygusal olarak yanlarında olmak, konuşmaları gerektiğinde onları dinlemek ve onlara ihtiyaç duydukları duygusal istikrarı sağlamak anlamına gelir.

Her daim, size ihtiyacı olduğunda eşinizin yanında olduğunuzdan emin olun. Ağlayacak bir omuz ol ve güvenebileceği biri ol. Ona değer verdiğini ve ne olursa olsun onun yanında olduğunu bilmesini sağla. Kadınların güçlü bir ortağa ihtiyacı vardır. Bir partnerde kadınların ihtiyaç duyduğu şeylerden biri, güçlü olan ve onlara destek sağlayabilen kişidir. Bu, kadınların otoriter veya baskıcı birine ihtiyacı olduğu anlamına gelmez, ancak güvenilir ve zor zamanlarda güvenilebilecek birine ihtiyaçları olduğu anlamına gelir.

Kadınlar Güçlü Erkekleri Sever!

Eğer bir erkekseniz, eşiniz için güçlü olduğunuzdan emin olun. Sana güvenebileceğini ve hayatın ona yol açtığı her şeyde ona yardım etmek için orada olduğunu bilmesini sağla. Dayanabileceği biri ve her zaman onun yanında olacak biri olun. Kadınların her şeyden önce anlaşılması gerekir. Onları dinlemek ve ne dediklerini anlamaya çalışmak için zaman ayıracak birine ihtiyaçları var. Onları oldukları gibi görecek ve değiştirmeye çalışmayacak birine ihtiyaçları günümüz kadınlarında her daim bulunan özelliklerdir.

Eğer bir erkekseniz, partnerinizi dinlediğinizden emin olun. Ne söyleyeceğini duyun ve onun bakış açısını anlamaya çalışın. Onu değiştirmeye çalışmayın ve ona ne yapması veya yapmaması gerektiğini söylemeye çalışmayın. Sadece dinleyin ve onun kendisi olmasına izin ver.

Birçok erkek, kadınları anlamada zorlanır. Kadınların davranışlarını anlamak için onların dünyasını anlamak gerekir. Kadınların dünyası erkeklerin dünyasından farklıdır. Erkekler, mantıklı düşünür ve kararlarını bu şekilde verir. Kadınlar ise duygusal düşünür ve kararlarını bu şekilde verir. Erkekler, doğruyu bulmaya çalışırken kadınlar, doğruyu hissetmeye çalışır. Birçok erkek, kadınları anlamada zorlanır. Bu nedenle, kadınları anlamada onların dünyasını anlamak gerekir.

Kadınları Anlama Yolları

Kadınları anlama sorunları birçoğumuzun kendi deneyimleri ile karşılaştığı bir sorudur. Kadınları anlamak aslında oldukça kolaydır. Fakat erkeklerin anlamakta zorlandığı kadınların psikolojisi hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Kadınların iç dünyası erkeklerinkinden çok farklıdır. Bu nedenle onları anlamak için erkeklerin kendi düşünce yapılarını ve duygularını hiçbir zaman kıyaslamamaları gerekir. Birçok erkek, kadınları bir örüntü olarak görür. Örüntüye uygun davranışlar sergilediklerinde kadınların beğenisini kazanmayı umurlar. Fakat bu yöntem kadınları anlamada oldukça başarısızdır. Çünkü birçok kadın bu erkek davranışlarının doğru olmadığını hisseder. Kadınların anlaşılması için erkeklerin onlara saygı duyması gerekir. Kadınların kendi iç dünyalarında yaşadıkları duyguları erkeklerin anlaması ve saygı duyması mümkündür. Kadınların anlamasında en etkili yol erkeklerin onların düşüncelerine değer vermesidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir